Connect with us

Blog

Slimme badkamer verlichting? De voordelen van Philips Hue in de badkamer

Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van slimme verlichting in huis. Philips Hue badkamer is slimme verlichting die bestand is tegen water. Ideaal voor in de badkamer dus! Voor elke kamer is met slimme verlichting wel een ideale vorm van licht te vinden, die aansluit bij de ruimte. Bovendien is het heel gemakkelijk om kleur, felheid en sfeer van de verlichting aan te passen. Benieuwd naar de voordelen van slimme verlichting? Lees hieronder meer over wat deze moderne vorm van je huis verlichten toe kan voegen aan jouw wooncomfort.

De vele voordelen van slimme verlichting

Met slimme verlichting kan je automatische lichtroutines instellen. Het is heel logisch dat je ‘s ochtends immers behoefte hebt aan een ander type licht dan ‘s avonds. Denk bijvoorbeeld aan wat fellere verlichting ‘s ochtends bij het ontbijt boven de eettafel, en ‘s avonds warmer licht tijdens het diner. Met Philips Hue hoef je niet meer handmatig elke dag de lampen aan en uit te doen. Je slaat simpelweg de voorkeuren voor de verlichting die jij wil op elk moment van de dag op in de app. Bovendien kan je met slimme verlichting uit veel meer kleuren kiezen dan met reguliere verlichting. Ook is een lamp dimmen of juist feller laten schijnen heel simpel te regelen via je telefoon, of eventueel een afstandsbediening. Daarnaast is slimme verlichting enkel geschikt voor LED lampen. Deze lampen zijn veel energiezuiniger en gaan een stuk langer mee. Met LED verlichting ben je op termijn dus een stuk goedkoper uit!

Geef jezelf een veilig gevoel

Vind je het lastig om je huis onbewaakt achter te laten? Ook dan kan Philips Hue, letterlijk en figuurlijk, voor ‘verlichting’ zorgen. Als je gebruik maakt van slimme verlichting kan je namelijk zelf eenvoudig een timer inzetten wanneer je wilt dat lampen aan- en uitgaan. Op die manier kan je ook je huis verlichten zonder dat je zelf fysiek aanwezig bent. Ben je onverwacht langer van huis? Of later dan je had gehoopt? Dan kan je via slimme verlichting ook vanaf een andere locatie je huis verlichten. Zo kan jij jouw huis met een gerust gevoel een tijd onbemand laten.

Philips Hue badkamer: waterbestendige spotjes

Lang niet alle slimme verlichting is geschikt voor in de badkamer. Daarvoor moet de verlichting immers volledig waterbestendig zijn. Bovendien moeten bijvoorbeeld spotjes langdurig tegen een vochtige ruimte kunnen. Philips Hue badkamer spotjes zijn straalwaterdicht en daarmee ideaal voor in de badkamer. Deze LED spots hebben namelijk een IP waarde van 65. IP staat voor International Protection rating. Omdat deze Philip Hue badkamerspotjes een zeer hoge IP waarde hebben, zijn ze goed en langdurig bestand tegen de vochtige omstandigheden in de badkamer. Je zou ze zelfs in de douche kunnen plaatsen!

5 tips om duurzamer (en toch comfortabel) te leven

Blog

Dit is waarom we ineens allemaal dol zijn op kamerplanten

Blog

Verhuizen? Met deze tips doe je dat zonder stress

Blog

Wat kun je doen om zo veilig mogelijk de weg op te gaan?

Blog

Copyright © 2019 Bogue.nl. Alle Rechten voorbehouden.