Connect with us

Artikelen

Tips nodig voor je e-sigaret?

Als je op het punt staat om over te stappen van reguliere sigaretten naar e-sigaretten moet je met een aantal dingen rekening houden. Het belangrijkste verschil is daarbij waarschijnlijk wel het onderhoud van de e-sigaret. Want onderhoud heb je niet aan een gewone sigaret, maar een e-sigaret is natuurlijk gewoon een apparaat.

Waar moet je op letten bij de aankoop?
Voordat je er een koopt is het goed om te weten dat er verschillende modellen zijn, verschillende manieren van vapen en verschillende smaken. Om erachter te komen wat het best bij jou past kun je ervoor kiezen om een starterset te kopen waarbij je meerdere opties kunt testen. Doe sowieso altijd goed research en lees de handleiding.

Waar bestaat de e-sigaret uit?
De e-sigaret bestaat uit een aantal standaard onderdelen. Zo zit er altijd een batterij in, die je ook moet opladen. Daarnaast zit er een coil in, het gloeidraadje dat ervoor zorgt dat er damp geproduceerd wordt. Ook een clearomizer zit er standaard bij, daar zit het mondstukje aan vast evenals de tank met de vloeistof. Per model kan de verdere opbouw enigszins verschillen, voor de penstyle e-sigaret is dat bijvoorbeeld anders dan voor de boxmod e-sigaret.

E-liquids
De smaak en de damp van je e-sigaret komen uit de e-liquid. Dat is de vloeistof in je e-sigaret en die kun je telkens bijvullen. Je kunt er ook voor kiezen te switchen van smaak, er zijn namelijk vele verschillende opties. Dit zal echter wel gaan veranderen, er komt in Nederland een verbod op de fruitige en zoetige smaken voor de e-sigaret. Dit zou jongeren ertoe aan kunnen zetten te beginnen. Wanneer dit verbod ingaat is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Meer weten?

Heb je nou nog vragen na het lezen van deze blog? Neem dan eens een kijkje op de website van bijvoorbeeld Smokesmarter. Op hun website vind je alle onderdelen en e-liquids voor in je e-sigaret en vind je ook alle benodigde informatie over e-sigaretten en vapen. Hun klantenservice helpt je ook graag verder als je nog met vragen zit.

5 tips om duurzamer (en toch comfortabel) te leven

Blog

Dit is waarom we ineens allemaal dol zijn op kamerplanten

Blog

Verhuizen? Met deze tips doe je dat zonder stress

Blog

Wat kun je doen om zo veilig mogelijk de weg op te gaan?

Blog

Copyright © 2019 Bogue.nl. Alle Rechten voorbehouden.