Nederland in Beeld

Een Paasgeschenk voor het personeel

purple petaled flowers centerpiece
Photo by George Dolgikh on Pexels.com

Dit is een geweldige manier om het team te waarderen en de Paasfeesten te vieren. Hieronder beschrijf ik enkele ideeën voor een Paasgeschenk personeel

Cadeaubonnen

Een cadeaubon voor een restaurant of winkel is een geweldig cadeau voor het personeel. Dit geeft de medewerkers de vrijheid om zelf iets uit te kiezen wat ze willen en het is iets wat ze zeker zullen waarderen. Hierdoor kun je rekening houden met de verschillende smaken en voorkeuren van de medewerkers.

Paaslunch of Paasbrunch

Een Paaslunch of Paasbrunch is een leuke manier om het personeel te trakteren en de Paasfeesten te vieren. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm zijn van een buffet of een gezamenlijk uitgebreid ontbijt. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en een moment om samen te zijn als team.

Paas-wellness

Een Paas-wellness cadeau is een geweldige manier om het personeel te verwennen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een massage, een dagje sauna of een gezichtsbehandeling. Dit geeft de medewerkers de kans om te ontspannen en zich te verwennen.

Andere mogelijkheden

Een borrelpakket is een goed alternatief voor een wat meer traditionele pakket, gezien de hogere supermarkt prijzen ook zeker een geliefde optie voor het personeel.

Snacks en hapjes-pakket

Een borrelpakket van Tezet begint vaak met een aantal lekkere snacks en hapjes. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit kaas, worst, nootjes, crackers en andere lekkernijen die goed bij een drankje passen. Je kunt ook een specifiek thema kiezen zoals bijvoorbeeld een kaas- of worstpakket.

Dranken-pakket

Een dranken-pakket is een belangrijk onderdeel van een borrelpakket. Je kunt kiezen voor een selectie van verschillende soorten alcoholische dranken, zoals bier, wijn of likeuren. Je kunt ook kiezen voor non-alcoholische dranken zoals frisdrank of sap.

Accessoires-pakket

Accessoires maken het borrelen nog gezelliger. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit borrelglazen, cocktailshakers, borrelspelletjes of borrelplanken. Dit geeft de ontvanger de mogelijkheid om zijn of haar borrelavond nog gezelliger te maken. Je kunt ook kiezen voor een specifiek thema zoals bijvoorbeeld een bierproeverij-pakket of een gin-tonic-pakket.

Voor welk pakket ga jij?