Connect with us

Blog

5 Vetste Huizen op Funda in Rotterdam

Kun jij er ook een sport van maken om urenlang op Funda rond te struinen? De huizenapp is voor veel mensen omgetoverd in een hobby, omdat je op deze manier bij de mooiste huizen van een stad binnen kunt kijken. Zeker in de randstand heb je vaak geluk: denk aan mooie grachtenpanden, of Rotterdamse villa’s met uitzicht over het water. Benieuwd wat onze top 5 van vetste huizen in Rotterdam is? Lees dan gauw verder.

Neeltje Breedveldkade 18

Sorry, maar wij zijn helemaal obsessed met dit *kuch* bescheiden optrekje. Het lijkt eerder een Hollywoodvilla dan een huis wat je in Nederland zou vinden. Naast een heerlijk groot zwembad heb je hier ook een jacuzzi, dakterras uitkijkend over de stad en een vlonder aan het (natuur)water. En dat is slechts de buitenkant. Wat dacht je van een meterslang haardvuur? Of een prachtig losstaand bad? Kingsize bed? Wij zouden hier per direct in willen trekken en vooral heel veel poolparties geven. Kijk en oordeel zelf:

Gerrit Verrijstkade 36

Dit huis ligt aan het water, waardoor je een brug/oprit overmoet om de voordeur te kunnen bereiken. Het huis heeft een vrij vierkante constructie met twee palmbomen voor de deur, wat wat ons betreft al genoeg zegt. Aan het interieur met leren banken, designlampen en panterprintkussens zou nog iets gedaan kunnen worden, maar wanneer je de ruime tuin ziet ben je vast al overtuigd.

’s-Gravenweg 532

Oké, eerlijk, dit is misschien wel onze favoriet van het rijtje. Bij het omschrijven van een droomhuis zouden we namelijk al heel snel dit huis omschrijven. Dat komt omdat het een riante vrijstaande villa is, maar ook omdat er een groot verlicht zwembad in de tuin te vinden is. En zien we daar nou links op het tuinterras een fles wijn met twee glazen staan? Dat zal vast expres zijn, want het nodig extreem uit om te proosten. Wát een huis!

Kruiskade 2C

Even iets anders in Rotterdam. De vrijstaande villa’s zijn natuurlijk prachtig, maar wat je ook niet kunt missen is een appartement in het centrum! Dit ultra ruime appartement is perfect voor een gezin of stel en heeft naast veel ruimte ook een tuin. En dat allemaal middenin de stad. Je rolt letterlijk naar restaurants om de hoek of winkels in de buurt.

Wilhelminakade 645

Als je naar Rotterdam gaat, kom je ook zeker voor het water en het uitzicht op de skyline, toch? Dan heeft dit penthouse alles wat je wenst. Met de grote ruimte, luxueuze inrichting en grote ramen met uitzicht op het Rotterdamse water heb je eigenlijk niets te wensen meer over. Dit penthouse doet ons eerder denken aan een appartement waar filmsterren zouden kunnen leven, maar aangezien dit huis op Funda staat, kan hij ook van jou zijn!

5 tips om duurzamer (en toch comfortabel) te leven

Blog

Dit is waarom we ineens allemaal dol zijn op kamerplanten

Blog

Verhuizen? Met deze tips doe je dat zonder stress

Blog

Wat kun je doen om zo veilig mogelijk de weg op te gaan?

Blog

Copyright © 2019 Bogue.nl. Alle Rechten voorbehouden.