Nederland in Beeld

Waar let je op bij het uitzoeken van een nieuw toilet?

Een toiletruimte hoeft tegenwoordig geen saaie ruimte meer te zijn. Je kan het zo inrichten dat het perfect aansluit bij de rest van de stijl van het huis. Een toilet is onmisbaar in iedere woning. Iedereen beschikt wel over één of meerdere toiletten in huis. Op het eerste gezicht lijkt het uitzoeken van een nieuw toilet eenvoudig. Toch is het belangrijk om op een aantal dingen te letten zodat je de juiste toilet aanschaft, wij zetten dit op een rijtje.

Modern toilet

Het meest gekozen toilet is een wandcloset. De belangrijkste reden is dat het toilet een stuk makkelijker schoon te houden is omdat er geen obstakels op de vloer zijn. Het toilet wordt alleen bevestigd aan de achterwand en de vloer is leeg. Ook zorgt een wandcloset voor meer ruimte in het toilet en geeft het een moderne uitstraling. Hiervoor wordt meestal gekozen in combinatie met een ingebouwde stortbak. De stortbak wordt dan in de muur verwerkt, zodat de badkamer of het toilet er strakker en stijlvoller uitziet. Een voordeel van zo’n toilet is dat de vloer gemakkelijk schoon te houden is. Ook lijkt de ruimte groter doordat het toilet aan de muur hangt.

Hoe werkt een douche wc?

De douche wc zien we steeds vaker. Het is nog niet bij iedereen bekend maar is zeker de moeite waard om hier meer in te verdiepen. Het principe komt neer op een gewoon toilet, wat ook nog eens je onderlichaam reinigt! Het zorgt voor een zachte en natuurlijke hygiëne met water. Vorm en functie komen samen tot een ontzettend gebruiksvriendelijk product.

Fonteinsets passend bij jouw stijl

Een fonteinsets kan jij je handen wassen. Het is daarom extra handig als je een klein plateau erbij hebt waar je een zeep op kan zetten of een handdoek aan kan hangen. Je maakt er iedere dag gebruik van dus het moet vooral praktisch zijn maar het mag er ook mooi uitzien. Fonteinsets zijn mooi compact en nemen niet veel ruimte in beslag. Je kan kiezen uit verschillende soorten kleuren en materialen zodat het perfect aansluit bij de rest van de  toiletruimte.

Tegels op het toilet

De tijd van saaie witte toiletruimtes is voorbij. En keramische tegels zijn er in alle kleuren en vormen te verkrijgen. Met de juiste tegel creëer je van het kleinste hokje van je huis een sfeervolle ruimte. Belangrijk, want je komt er wel elke dag! Bij Sani4all vind je het grootste tegelassortiment van Nederland. Zo weet je zeker dat je voor elke sfeer de perfecte tegel kan vinden.

Persoonlijk advies

Bij Sani4all vind je toiletten in alle soorten en maten. Onze deskundige adviseurs helpen jou graag bij het vinden van jouw perfecte toilet. Bekijk op onze website onze complete toiletten en voor alle mogelijkheden. Genoeg inspiratie opgedaan? In onze winkels adviseren je graag over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom in een van onze winkels om het perfecte toilet uit te kiezen.