Nederland in Beeld

De mogelijkheden in een luxe badkamer

Wil je ook tot rustig komen in een sfeervolle luxe badkamer na een lange dag werken? Luxe badkamers zijn niet gebaseerd op een bepaalde stijl. Ben je op zoek naar een luxe design badkamer of kies je eerder voor badkamer met een Scandinavische uitstraling? Een luxe badkamer is een exclusieve badkamer waarin aandacht is voor de kleinste details. Al onze luxe badkamers zijn stuk voor stuk speciaal voor jou ontworpen en maatwerk. Hierdoor heb je altijd iets unieks in handen dat bij jouw stijl past. Door de juiste materialen en kleuren te kiezen kan deze exclusiviteit verhogen waardoor er echt een unieke luxe badkamer ontstaat. Ben jij op zoek naar zo’n luxe badkamer? Wij hebben tips hoe je een luxe droombadkamer zelf kan samenstellen.

Badkamer luxe

Een luxe badkamer kenmerkt zich door producten van de beste kwaliteit, met extra functionaliteiten die zorgen voor een heus spa-gevoel. Denk daarbij aan een luxe ingebouwde regendouche, waarbij de stralen voelen als een warme, zomerse regenbui op jouw huid. Ook een luxe item als een  Sunshower zorgt voor een wellness-beleving in een luxe badkamer. Een Sunshower verhoogt je vitamine D-gehalte en geeft je ook nog een gezonde teint. Ook een douche-wc onmisbaar in een luxe badkamer: een douche-wc zorgt voor optimale reiniging en draagt zo bij aan het comfort van de badkamer, maar niet te vergeten ook aan het milieu!

In welke stijl past een luxe badkamer

Een luxe badkamer bestaat uit kwaliteit producten die smaakvol samen zijn gesteld. Denk aan marmerlooktegels gecombineerd met gekleurde kranen en bijpassende accessoires. Doe badkamerinspiratie op en creëer een luxe badkamer om helemaal tot rust te komen. Een luxe badkamer heeft niets met een bepaalde stijl te maken maar uit welke producten een badkamer is samengesteld. Zo zijn een stijlvolle luxe badkamers met een robuuste landelijke stijl tot minimalistische moderne badkamers.

Voorbeelden van luxe badkamer

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn en hoe luxe badkamers eruit zien? Op onze website vind je voorbeelden van een complete luxe badkamer die wij al hebben samengesteld om jou te inspireren. Kijk bijvoorbeeld de complete badkamer Wellness Life. Dit is een luxe badkamer met een warme én industriële uitstraling en Feel Good shower. Of bekijk de complete luxe badkamer Solid Leistone met chique visgraat legpatroon. Deze complete luxe badkamer één van de klassiekers van onze complete badkamers, maar wel met een moderne twist.

Een luxe badkamer bij Sani4all

Sani4all bied vele topproducten om een luxe badkamer te creëren. Kom dus langs voor inspiratie in een van onze winkels en krijg onafhankelijk advies van onze adviseurs, zij denken graag met je mee over de mogelijkheden van jouw luxe badkamer.