Connect with us

Blog

Badmode en bikinitrends van deze zomer

Heerlijk de zon schijnt, de lucht is blauw en het water is warm. Dat betekent: tijd voor badkleding. Ben jij nog op zoek naar een nieuw badpak of bikini? Dan wil je natuurlijk wel weten wat je vandaag de dag aan kunt trekken om mee te gaan met de mode en de trends. Daarom hebben wij voor jou de badmode en bikinitrends van deze zomer bepaald.

Laten we vooropstellen dat welke mode of trend je ook wilt volgen, een badpak of bikini waar jij je lekker in voelt zit altijd het allerfijnste. Zelfvertrouwen is namelijk een mode-item dat nooit uit de mode gaat. Hou daar dus zeker rekening mee als je badpakken of bikini’s gaat passen. Heb je iets aan waar jij je niet prettig bij voelt? Dan is het verstandig om. Toch even verder te gaan kijken naar een item waar jij wel direct het wauw-effect hebt.

Tip! De badmode van Annadiva is een lijn die we zeker aanraden.

1.    Bloemenprints en franjes

De zomerkleding van dit jaar is bezaaid met bloemenprints en kleine franjes. Iets wat we zeker ook terugzien bij de badkleding van deze zomer. Mooie drukke printers, zoals tropische bloemen maar ook boho-stijl door middel van de mooiste franjes. Je mag jezelf laten zien in een drukke print met veel verschillende kleuren en franjes.

2.    Monokini

Iets wat we vorig jaar al in opmars zagen komen, is de trend van de monokini. Eigenlijk is dit een soort badpak maar bestaat dan uit een bikinitop en een bikinislip die aan elkaar vast zitten. Het bedekt minder dan een compleet badpak maar ziet er vooral heel sexy en vrouwelijk uit!

3.    Felle kleuren

We hadden het net al eventjes over felle kleuren. Lila, lichtpaars, oudroze, lavender en heel veel verschillende soorten pasteltinten.  Ook de combinatie van verschillende kleuren zien we veel terugkomen in de badmode. Uiteraard leuk gecombineerd met bijvoorbeeld een mooie lange wikkelrok voor op het strand. Mag in dezelfde kleuren of doe eens gek en ga voor die bloemenprint!

4.    Colour blocking style

Een mooie manier om jouw vrouwelijke vormen te laten zien is door te gaan voor een bikini of badpak met colour blocking style. Hoe dat komt? Dat komt omdat je door middel van lijnen en blokken jouw vrouwelijke vormen meer kan accentueren. En dat is natuurlijk iets dat helemaal thuishoort bij de zomer!

5.    Latin bikinibroekjes

Hebben we het over vrouwelijke vormen dan hebben we het over de brazilian. Dit zijn boeke slips die je over je heupen heen draagt. De bikini slip kan bestaan uit bandjes die je hoog optrekt of is simpelweg al hoog uitgesneden. Bij de Amerikaanse stranden is dit al een complete hit!

Fashion baby!

Zoals je ziet is ook dit jaar weer ontzettend veel mogelijk. Je ziet ook steeds meer dat body positivity. Dragen waar jij je prettig in voelt, is zoals we net al zeiden een fashion statement dat nooit uit de mode raakt. Zeker als we het hebben over badmode! Meer hierover lezen? Dat kan hier!

5 tips om duurzamer (en toch comfortabel) te leven

Blog

Dit is waarom we ineens allemaal dol zijn op kamerplanten

Blog

Verhuizen? Met deze tips doe je dat zonder stress

Blog

Wat kun je doen om zo veilig mogelijk de weg op te gaan?

Blog

Copyright © 2019 Bogue.nl. Alle Rechten voorbehouden.