Nederland in Beeld

Vergeet deze essentials niet wanneer je naar het strand gaat

Warme temperaturen en een schreeuwende zon vraagt natuurlijk om verkoeling. En waar kan je deze verkoeling beter halen dan bij een lekkere zwemplas, vijver, zwembad of uiteraard een van de fijne stranden in het westen van het land? Staat er zo’n heerlijk dagje op de planning, dan staat plezier natuurlijk hoog in het vaandel; gepaard met lekker uitrusten in de brandende zon. Hoe zo’n dagje perfect ingevuld kan worden? Door een lekker boek mee te nemen, een aantal tijdschriften in de tas te stoppen en wellicht een serietje te downloaden. Daarnaast komt een badmintonset natuurlijk altijd goed van pas. Maar er zijn nog een aantal dingen die je zeker niet moet vergeten bij een dagje zonnen en baden! Lees snel met ons mee.

Een voetbal!

Misschien klinkt het erg cliché maar met een voetbal kan je je de hele dag vermaken. Zo kan je verschillende spelletjes in het water uitvoeren, maar een potje ballen op het strand is natuurlijk ook altijd erg leuk. Wanneer je een wat lichtere variant koopt, zou je zelfs nog kunnen gaan voor een middagje volleyballen! Komt dus ontzettend goed van pas; niet vergeten! Op Soccer Concepts vind je binnen een mum van tijd jouw perfecte bal voor een dagje strand!

Parasol-eil

Een belangrijk voorwerp om mee te nemen naar het strand is een parasol; we zien echter vaak dat het meenemen hiervan wordt onderschat en dat mensen hem toch vaak vergeten… Zonde, want een parasol is erg fijn in verschillende opzichten. Ten eerste is het natuurlijk beter voor je huid om niet urenlang in de zon weg te bakken, ten tweede is het gebruik van een parasol hartstikke handig om je eten en drinken koud te houden (als je niet over een koelbox beschikt natuurlijk)! Staat het tenminste in de schaduw!

Onderlaken!

Tegenwoordig een bekende TikTok trend, maar wellicht heb je het nog niet voorbij zien komen; neem een onderlaken mee naar het strand.  Als je dit laken op de grond legt, en je tassen in de hoeken, dan creëer je als het ware een soort afscheiding (hekje) met het laken. Hierdoor heb je minder last van zand op jouw laken en hou je een lekker schoon oppervlakte waar je kan liggen en chillen! Neem voor de gelegenheid wel een oud laken mee, het kan natuurlijk maar zo dat die toch nog vies wordt of kapot gaat…