Connect with us

Blog

3 manieren om geld te verdienen via je telefoon

Inmiddels zijn we al lang gewend om ons geld te verdienen door middel van onze laptop of computer. Vroeger was dit anders ook nieuw voor mensen. Tegenwoordig zijn er genoeg mensen zo handig om via hun mobiele telefoon geld bij te verdienen. Denk hierbij aan beleggen of gokken. In deze blog behandelen we een aantal manieren waarop je geld kan verdienen door middel van apps op je telefoon. Deze apps worden gebruikt tijdens pauzes op het werk of terwijl je in de sportschool bent. In ieder geval ga jij je via deze blog weer realiseren hoe handig toch die mobiele telefoons zijn.

Verdien met een gezond lichaam

We beginnen met een uniek voorbeeld. Je kan namelijk geld verdienen door middel van sport en beweging. Er is namelijk een app die je betaalt op basis van de hoeveelheid dat je beweegt. Hiervoor spaar je punten naarmate je meer beweegt. Helaas verdien je hier niet zo heel veel mee. Je hebt vaak namelijk te maken met weekdoelen, en die betalen je maar uit voor nog geen tien euro. Maar als je de app toch op jouw telefoon hebt dan verdien je in ieder geval iets.

Gokken

Je kan natuurlijk ook bepaalde apps downloaden waarmee je kan gokken. Goede voorbeelden hiervan zijn apps waarmee je kan gokken op sportwedstrijden. Hierin werk je met quoteringen. Wanneer je gokt op een voetbalwedstrijd is de kans het grootst dat het team met de laagste quotering wint. Wanneer je steeds op de laagste quotering gokt verdien je echter niet zoveel als wanneer je zoekt naar hogere quoteringen. Je zou dus moeten zoeken naar een balans tussen zekerheid en de hoogte van de quotering. Wanneer je het goed doet zou je zeer hoge winsten kunnen behalen.

Crypto

Het is tegenwoordig erg populair om te investeren in crypto. Een bekend voorbeeld hiervan is natuurlijk Bitcoin. In principe dient crypto als betaalmiddel maar het kan ook gezien worden als investering. De waardes van crypto verschuiven namelijk erg snel. Hierdoor kan je in een korte tijd grote winsten behalen. Je kan crypto kopen via online aanbieders als https://anycoindirect.eu/nl. Hier kan je gemakkelijk een account aanmaken. Vervolgens krijg je een wallet waarmee je de crypto kan aanschaffen die jou interessant lijken. Je kan in veel gevallen de app van jouw aanbieder downloaden op je telefoon. Zo kan je overal en op ieder moment de waardes van verschillende cryptocurrencies in de gaten houden.

5 tips om duurzamer (en toch comfortabel) te leven

Blog

Dit is waarom we ineens allemaal dol zijn op kamerplanten

Blog

Verhuizen? Met deze tips doe je dat zonder stress

Blog

Wat kun je doen om zo veilig mogelijk de weg op te gaan?

Blog

Copyright © 2019 Bogue.nl. Alle Rechten voorbehouden.