Nederland in Beeld

Waar hang jij een hangplant neer?

Als je in een klein appartement woont, of gewoonweg niet meer zoveel ruimte over hebt. Dan ben je genoodzaakt om keuzes te maken. Wil je andere decoraties weg laten zodat er meer ruimte vrij komt? of houd je juist van een druk huis? Wat je ook kiest, in elke situatie is een hangplant  de ideale accessoires. Deze kamerplant neemt namelijk niet veel ruimte in maar staat zeker heel mooi. Vooral in een saaie hoek! Wil je meer hangplanten? Hang de planten dan eens dicht bij elkaar op verschillende hoogtes, dit geeft een heel speels effect. Wil je meer weten over de hangplanten? Lees dan snel verder! wij vertellen hier namelijk meer over.

Welke hangplant vind jij het mooist?

Hangplanten waren niet altijd een begrip in de woonkamer, ze hingen namelijk eerst op het balkon. Dit werd gedaan uit een decoratieve gedachte. Een balkon is namelijk een kleine ruimte, en hangplanten waren hier ideaal voor. Uiteindelijk zijn de hangplanten ook gebruikt als decoratie binnen in een ruimte. Hangplanten zijn in elke bloemenwinkel te verkrijgen; tuincentrums, lokale bloemenwinkels maar ook online. . De juiste hangplant vinden is dus zeer makkelijk, of moeilijk. Het is maar hoe je het bekijkt. Omdat er zoveel soorten zijn, is het mogelijk om de perfecte hangplant te vinden, maar al die keuze kan ook voor keuzestress zorgen. Gelukkig neemt een hangplant niet veel ruimte in beslag, waardoor je meerdere hangplanten kan kiezen. Het leukst is om te gaan voor verschillende soorten, hiermee creëer je een speels effect.

Fleurdirect heeft een ruim assortiment aan hangplanten

Fleurdirect is een partij die online planten aanbied. De keuze bij Fleurdirect is reuze! Hierdoor moet er zeker een kamerplant tussen zitten die geweldig in je woonkamer zou staan. Aan de hand van filteropties kan je planten wegstrepen die niet bij jou passen. Denk aan de standplaats, is het een donkere plek? Of juist heel licht? Kan het zijn dat er af en toe een zonnestraal op de plant schijnt? Heeft de plant genoeg ruimte om te groeien? Of wil je de plant juist klein houden? Aan de hand van de filteropties is het mogelijk om de planten te zien die voldoen aan jouw eisen.