Nederland in Beeld

Op zoek naar nieuwe meubels?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe meubels, is het zeker aan te raden om eens bij UrbanSofa te kijken. Dit woonmerk ontwerpt en produceert kwalitatieve meubels tegen een scherpe prijs. Het leuke is dat je ieder meubel helemaal naar wens kunt personaliseren. Zo kun je bij bijvoorbeeld een bankstel kiezen uit talloze opstellingen, 200+ stoffen en veel andere opties.

Jouw bank samenstellen

In de bankencollectie van UrbanSofa vind je veel verschillende soorten modellen. Banken met ronde armleuningen met prachtige capitonnage, maar ook moderne bankstellen met rechte armleuningen en hoge, metalen pootjes. Of wat dacht je van een bank met elektrische recliner-functie? Je vind altijd een model die bij jouw wensen aansluit. Vervolgens kun je zelf het formaat van de bank kiezen, de stof en diverse andere opties.

Stijlvolle eethoek

Niet alleen voor banken, maar ook voor al je andere meubels kun je bij UrbanSofa terecht. Ben je op zoek naar een nieuwe eethoek? In de collectie van UrbanSofa vind je robuuste, houten tafels tegen een scherpe prijs. Combineer ze met chique eetkamerstoelen die ook verkrijgbaar zijn in 200+ stoffen. Of kies voor een eetkamerbank. Zo kun je meer mensen kwijt aan je eettafel en het ziet er ook nog eens speels en trendy uit.

Meubels kopen

Op www.urbansofa.nl kun je alle meubels van UrbanSofa op je gemak bekijken. Heb je een meubel gezien die je graag eens in het echt wilt bekijken? Dan is het tijd om een UrbanSofa verkooppunt te bezoeken. Deze zitten verspreid door het hele land, er is er vast ook één bij jou in de buurt. Hier kun je jouw favoriete bank of tafel met eigen ogen bekijken en uitproberen. Daarnaast kun je bij de verkooppunten ook terecht voor deskundig advies. De medewerkers helpen je graag om jouw interieur samen te stellen.