Nederland in Beeld

Dit zijn de mooiste jeans

Jeans blijven altijd populair en zullen nooit uit de mode raken. Er zijn dan ook heel veel soorten en modellen te vinden. Hierdoor zit er altijd wel eentje tussen die perfect past bij jou! Wij zetten onze favoriete modellen voor je op een rijtje!

1. De mom jeans

Deze jeans is niet alleen heel erg modieus maar zit ook nog eens heel erg lekker. Een mom jeans is een losse spijkerbroek met een hoge taille. Maar waar komt dan de naam vandaan? In eind jaren 80 begin jaren 90 gingen Amerikaanse vrouwen van middelbare leeftijd een hoog aangesloten jeans dragen, en dit was niet erg geliefd bij jonge meiden. Daarom wordt het de mom jeans genoemd. Je ziet veel bij deze broeken dat de broekspijpen erg hoog zijn. Dit kun je oplossen door laarsjes te dragen onder deze jeans, zo kun je hem in de winter ook nog dragen!

2. De skinny jeans

Dit is een broek die goed aansluit aan je lichaam. Deze kun je erg gemakkelijk combineren, vooral als we kijken naar de zwarte variant. Maar ook de andere varianten zijn makkelijk te combineren. Wil je een opvallende top aan? Dat kan met de skinny jeans! Een skinny jeans past erg goed bij de meeste kledingstukken.

3. De flared pants

Vroeger was deze jeans erg populair, en nu is hij weer helemaal terug van weggeweest. Deze broek kun je in diverse varianten vinden. Vooral de high waisted variant is erg populair. Doordat de broek hoog in de taille loopt en uitloopt vanaf de knie geeft het je benen een prachtige uitstraling!

4. Jeans met een kleurtje

Een jeans kun je ook nog in veel kleuren kopen. Iedereen kent natuurlijk wel de standaard zwarte of blauwe. Maar je kunt ook voor een andere kleur gaan. Denk aan licht grijs. Ook deze is makkelijk te combineren met andere kleuren. Daarnaast zijn witte jeans ook erg mooi, bovendien past alles bij wit! Daarnaast kun je ook kiezen voor een leuke print op de jeans, zoals panter of zebra print. Wil je liever gaan voor een jeans van leer? Dat kan ook!