Connect with us

Blog

Geef je stadswoning meer pit met houten jaloezieën

Een echte stadswoning is vaak klein. Zeker in Rotterdam, waar de prijs per vierkante meter erg groot is. De kleine ruimte die je in je stadswoning hebt, wil je daarom goed benutten. Maar sfeer is ook niet onbelangrijk. Geef je stadswoning daarom meer pit en sfeer met raamdecoratie, zoals houten jaloezieen van MijnHoutenJaloezieen. In dit blog lees je alles over betaalbare, stijlvolle houten jaloezieen.

De charme van houten jaloezieën

Het is niet gek dat heel Nederland gek is op houten jaloezieen. De charme van deze vorm van raamdecoratie is niet te evenaren. En het effect dat het geeft in je woning.. Als je ontwaakt en de zon al tussen de horizontale lamellen piept, creëert dat een unieke sfeer. En het fijne aan dit type jaloezieën is dat je er eindeloos mee kan spelen. Helemaal dicht, op een kiertje of helemaal open. Zoveel verschillende variaties en zoveel verschillende effecten.

Strak gelakt of juist een lamel met extra karakter?

De meeste houten jaloezieen worden gemaakt van lindehout. Dit type hout is makkelijk te bewerken en daarom ook relatief goedkoop. Lindehout jaloezieën zijn vaak in één kleur gelakt. Fijn als je woning zelf al boekdelen kan spreken en je de raamdecoratie juist rustig wil houden. Ben je juist op zoek naar wat extra pit? Dan zijn houten jaloezieën van bamboe een echte aanrader. Hier is de houtnerf nog duidelijk te zien, waardoor je direct meer karakter toevoegt aan je woning.

Zo bestel je houten jaloezieen voor jouw woning

Ben je eruit? Worden het jaloezieen? Vraag dan altijd eerst gratis kleurstalen aan. De kleuren op je beeldscherm wijkt namelijk altijd iets af van het origineel. En met de kleurstalen kun je thuis eenvoudig vergelijken en bepalen welke kleur het beste past bij je woning. Als je eenmaal een kleur hebt gekozen, is het tijd om de maten op te nemen. Je kunt dit uiteraard zelf doen met behulp van de meetinstructies van de website waar je wil bestellen. Je kunt ook kijken of de aanbieder een meetservice aanbiedt. Zo weet je zeker dat je de juiste maten hebt. Verder kies je nog de juiste afwerkingen, zoals ladderband en de kant van de bediening en je bent klaar om op de afreken knop te klikken!

5 tips om duurzamer (en toch comfortabel) te leven

Blog

Dit is waarom we ineens allemaal dol zijn op kamerplanten

Blog

Verhuizen? Met deze tips doe je dat zonder stress

Blog

Wat kun je doen om zo veilig mogelijk de weg op te gaan?

Blog

Copyright © 2019 Bogue.nl. Alle Rechten voorbehouden.