Nederland in Beeld

Zo laat u uw gezicht stralen

Ontspannen is zeer belangrijk voor jezelf en voor je huid. Het kan namelijk zo maar zijn dat u al een hele tijd stress ervaart door bijvoorbeeld het werk. Zo nu en dan ontspannen is dan zeer belangrijk. Dit kan aan de hand van een avondje Netflixen, een wandeling maken of een bezoekje aan de sportschool. Dit zijn allemaal activiteiten om uw hoofd leeg te maken, maar dat doet niks met de buitenkant van je lichaam. De verzorging van je huid speelt daar ook een rol in, als uw huid er goed uit ziet, voelt u zichzelf ook beter. Niks is fijner dan heerlijk genieten in bad met een maskertje. Bent u nog op zoek naar producten voor uw gezicht? Neem dan eens een kijkje naar de producten van BABOR. Deze producten zijn heerlijk voor uw huid! Wilt u meer weten over deze producten? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Laat uw gezicht stralen

De juiste producten vinden voor uw gezicht is niet altijd gemakkelijk. Sommige crèmes smeren niet fijn, zijn te dik of hydrateren niet genoeg.  Het is daarom belangrijk dat u de juiste producten vindt voor uw huid. Basis producten die u in huis moet hebben om uw huid zo goed mogelijk te verzorgen zijn een dag- en nachtcrème, een cleanser en een toner. Deze producten zorgen voor de evenwicht in de vet- en vochthuishouding. Naast een nachtcrème heeft Quality Wellnessresorts ook diverse serums voor de gezichtshuid. Deze kunt u naar het grondig reinigen van uw gezicht aanbrengen. Ook heeft Quality Wellnessresorts diverse producten voor het oog. Zo kunt u de eyepads en oogcrèmes bestellen. Verder kunt u ook nog kiezen uit twee verschillende lipbalsems. Bij BABOR kunt u dus een volledige skin care routine vinden!

Hoe reinigt u uw gezicht?

De verzorging van uw gezicht is net zo belangrijk als de rest van je lichaam. Het zorgt er namelijk voor dat uw huid de nodige hydratatie krijgt, en het kan zelfs rimpels uitstellen. Het belangrijkste is dan wel het schoonmaken van uw huid, zo worden alle bacteriën en eventuele huidschilfers verwijderd.

Quality Wellnessresorts

Wilt u graag de gezichtsverzorgingsproducten van BABOR bestellen? Kijk dan voor meer informatie op de website van Quality Wellnessresorts! Hier staan alle verzorgingsproducten op! heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten.