Nederland in Beeld

Voordelen van een gesloten Aanhangwagen

Een gesloten aanhangwagen is een aanhangwagen met dichte opbouw die uw lading of materiaal beschermen tegen weersinvloeden en diefstal. Dit type aanhangwagen is voorzien van afsluitbare deuren aan de achterzijde en tevens te verkrijgen met neergaande achterklep die als oprijplaat fungeert. De laadruimte van een gesloten aanhangwagen is gemakkelijk te bereiken en wordt gebruikt voor het vervoeren en opslaan van allerlei spullen, goederen, materialen of gereedschappen.

Wat is de meest ideale gesloten aanhanger? Dat is natuurlijk niet zomaar te zeggen. Het is afhankelijk van waarvoor je hem wilt gebruiken en het begrip gesloten aanhanger behelst zowel bagagewagens alsook gesloten aanhangers met een grote kunststof opbouw van wel 5 meter lang.

Grote selectie gesloten aanhangers die uitblinken in kwaliteit

Wij hebben een analyse gemaakt van alle gesloten aanhangwagens die in de markt verkrijgbaar zijn. Hierop hebben we op basis van de volgende criteria een selectie gemaakt: We houden veel rekening met de kwaliteit, dit doen we omdat kwaliteit het meest belangrijk is. Als tweede punt hebben we levertijd meegenomen omdat levertijd ook zeer belangrijk is. Als derde punt hebben we prijsstelling. Hieruit is een groot gamma aan gesloten aanhangers uitgekozen van diverse merken die zowel op basis van betrouwbaarheid maar ook gunstige prijsstelling het verschil maken.

Gesloten aanhangers van Power Trailer

Power trailer is een specialist in het bouwen van gesloten aanhangers in een groot aantal afmetingen. De GEKA uitvoeringen zijn in een aantal afmetingen verkrijgbaar en dan ook weer in een scala bruto laadvermogens. De gesloten aanhangers beschikken over een sterke betonplex vloerplaat met een antislip laag en wanden van Plywood. Als optie kunnen de wanden ook bestaan uit volledig kunststof PPL panelen. Dit is een coating van polypropyleen wat de duurzaamheid in gebruik verlengd. Alle gesloten aanhangers zijn in de randen afgekit en beschikken over RVS hang en sluitwerk. Het chassis is thermisch verzinkt en het onderstel is van Al-KO. Wereldmarktleider in reminrichtingen voor aanhangwagens en caravans.

Afmetingen gesloten aanhangwagens

Wat wil je met de gesloten aanhanger gaan vervoeren? Is dit zakelijk een vast aantal producten met een volume wat je van tevoren kan incalculeren? Of wil je zekerheid dat er altijd voldoende ruimte is en kies je een gesloten aanhangwagen die net even een maat groter is. Let ook op wat het toegestane trekvermogen is van het trekkende voertuig. Over het algemeen kan je stellen dat een geremde aanhanger een betere wegligging heeft dan een ongeremde. Deze aanhanger remt mee wanneer het trekkende voertuig ook remt.

 

Opties gesloten aanhangwagen

Omdat een gesloten aanhangwagen voor veel verschillende zaken gebruikt kan worden door de vele opties die ze hebben. Worden ze vaak gebruikt voor de volgende zaken:

  • Voor het vervoeren van motoren, fietsen of ander kleinere voertuigen
  • Voor verhuizingen van de inboedel
  • Als marktkraam voor het uitstallen van bijvoorbeeld groenten, kleding, bloemen en brood

Gesloten aanhangers worden namelijk vaak omgebouwd tot een marktkraam. Er wordt dan aan de zijkant van de aanhanger een raam gemaakt waar klanten kunnen bestellen!

Voor meer informatie ga je naar www.aanhangwagendirect.nl. Ook voor vragen over andere aanhangwagen gerelateerde vragen kun je bij hen terecht.