Connect with us

Blog

Scooter kopen via een online scooterwinkel

Er is niets zo fijn als een scooter. Nooit meer in de file staan, parkeren waar je maar wil en ook geen hoge parkeerkosten meer, want je parkeert je scooter gewoon als een fiets. En als je voor een elektrische variant gaat, hoef je ook nooit meer te tanken en heb je ook nooit meer last van opstartproblemen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt. De vraag is niet of een scooter kopen wat voor jou is, maar wanneer je dat gaat doen.

Zo vind je de juiste scooter voor jou

Als je een scooter wil kopen, raad ik je aan om altijd online te beginnen met je oriëntatie. Als je naar een fysieke winkel gaat, weet de verkoper je vaak zo om te praten dat je binnen een uur met de sleutels van een nieuwe scooter in je handen staat. Bij een online scooterwinkel hoef je je daar geen zorgen over te maken. Je kunt rustig kijken, prijzen vergelijken, reviews lezen.. Noem het maar op.

Zo zijn er scooters die perfect zijn voor wat langere mensen, scooters waarbij je extra opbergruimte hebt, elektrische scooters voor als tanken niet je favoriete bezigheid is.. Er is voor iedereen een goede scooter te vinden, dus ook voor jou. Vraag desnoods aan vrienden, familie of collega’s of zij goede ervaringen hebben.

Maak altijd een gratis proefrit

Als je je eenmaal goed hebt ingelezen en je inmiddels een favoriet model hebt gevonden, raad ik je aan om altijd een gratis proefrit aan te vragen. Kan dat niet bij de ene winkel? Dan vast wel bij de ander! Zorg dat je altijd een proefrit maakt, want een scooter moet lekker rijden en niet te zwaar, groot of klein zijn. En een miskoop is in dit geval een hele dure.

Om advies vragen is ook nooit verkeerd. Is de scooter die je voor ogen had toch iets te zwaar of rijdt het niet lekker? Geef dit aan. Medewerkers bij scooterwinkels hebben veel ervaring met scooters en kunnen je goed adviseren. Misschien is een ander model wel beter geschikt voor jou.

Scooter kopen of toch liever leasen?

Als je eenmaal de juiste scooter hebt gevonden en een proefrit hebt gemaakt, weet je het zeker. Dit wordt ‘m. Maar wat nu als de prijs iets boven je budget ligt? Of als je door een tegenvaller niet in staat bent om de scooter in een keer te betalen? Dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid om een scooter op afbetaling te kopen. Hierbij betaal je elke maand een deel van de totale prijs inclusief een klein beetje rente. Geen groot bedrag in een keer, maar al vanaf €30 per maand een nieuwe scooter. Hoe fijn is dat?!

5 tips om duurzamer (en toch comfortabel) te leven

Blog

Dit is waarom we ineens allemaal dol zijn op kamerplanten

Blog

Verhuizen? Met deze tips doe je dat zonder stress

Blog

Wat kun je doen om zo veilig mogelijk de weg op te gaan?

Blog

Copyright © 2019 Bogue.nl. Alle Rechten voorbehouden.