Welke Pvc vloer past bij mijn woonstijl?

Wordt jouw volgende vloer in je woning een Pvc vloer? Goede keuze, want een pvc  vloer heeft zo veel voordelen. Maar voor welke look ga je? Tegenwoordig zie je naast een groot houtlook assortiment ook veel tegellook Pvc vloeren en nog veel meer. Maar al zou je voor een houtlook gaan dan is daar al een enorme keuze in. Hier verdiepen we ons in de nieuwste Pvc trendvloeren. En bijzondere vloeren, waar je van denkt, Wow wat mooi.

Pvc vloer met houtlook

De pvc vloeren met houtlook zijn heel populair. Dat komt vooral door de authentieke prints. De kleuren zijn prachtig en er is een mega keuze wat betreft de verschillende dessins. Zo is er voor elk interieur wel een mooie passende vloer te vinden.

Er wordt veel voor de houtlook gekozen. Een houtlook vloer past in elk interieur. Door de houtlook haal je de natuurlijke sfeer in je woning. En hout geeft een warm gevoel. De houtlook dessins komen overeen met echte houten vloeren. De meeste Pvc vloeren hebben een eiken houtlook print. Dit komt omdat een echte eiken vloer heel veel behandelingen en bewerkingen kan ondergaan. Daarnaast is eiken in verschillende uitvoeringen als vloer te koop. Denk aan de noest arme vloeren, rustieke vloeren en op dit moment de trendy robuuste vloeren. Dit vind je ook allemaal terug bij de Pvc vloeren.

De gebleekte vloeren

Hier vallen de krijtwitte vloeren onder, dus de echt lichtere houtlook vloeren. Deze vloeren komen helemaal tot recht in een minimalistische inrichting. Of als contrastvloer bij donkere meubels, zoals grijs en zwart.

Diep bruine vloeren

Vloeren die luxe uitstralen, dat zijn bruine PVC vloeren. Deze vloeren passen zowel in een klassiek als ook een modern strak interieur. Naast luxe zorgt de vloer ook voor een warme uitstraling. In een modern strak interieur komt de vloer helemaal tot recht. In een klassiek interieur zorgt het voor knusheid en warmte en vormt het een geheel.

Naturel en beige vloeren

Een kleur die bij elke woonstijl past. Door de kleur straalt de vloer rust uit. Deze vloeren hebben meestal geen tot weinig noesten. Op een zachte kleur houtlook komen de meubels het beste tot recht.

Met nerven en noesten

Of je nu een noest arme vloer kiest of een rustieke, dit is echt een kwestie van smaak. De noest arme vloeren zijn rustiger wat uitstraling betreft. Een rustieke of robuuste vloer is helemaal de trend op dit moment. Deze vloeren passen in elk modern interieur. Ook deze vloeren zijn weer in verschillende kleuren te koop. Zo past een robuuste naturel Pvc vloer perfect in een industrieel interieur.

Visgraat vloeren en Hongaarse punt.

Wil je iets anders dan de standaard planken vloeren, kies dan voor een visgraat pvc of Hongaarse punt. Het is een tijdloze elegante vloer die luxe uitstraalt. Deze pvc vloeren worden ook in veel verschillende kleuren en afmetingen aangeboden.

Bijzondere pvc vloeren, de design pvc vloeren.

We kennen allemaal wel de “standaard” pvc vloer. Pvc stroken bij plak pvc en langwerpige planken bij het kliksysteem. Maar er zijn ook bijzondere pvc vloeren. Ook met een houtlook maar met een wow factor, als je er van houd. Ik vind ze prachtig en daarom vermeld ik het ook.

Pvc vloeren met een bijzonder houtlook patroon. Zoals de visgraatvloer. Deels in een nieuwe jasje door het grotere formaat maar dan wel weer en een band en bies afwerking. Deze vloer is te koop in een zacht naturel tint, zodat het in elk interieur toepasbaar is. Deze pvc vloer wordt als een plak pvc vloer verkocht. Het legwerk van deze vloer kun je het beste aan de vakman overlaten. Hongaarse punt is een variant die door de legvorm een rustiger uitstraling heeft. Wil je een moderne visgraat vloer kies dan voor de grootste variant de walvisgraat vloer, de naam zegt het al.

Ook de Versailles legvormen vind je bij de Pvc vloeren terug.  Dit is en klassieke stijl die bestaat uit een vierkant paneel met diagonaal vlechtwerk omkaderd met stroken. Deze pvc vloeren hebben vaak een verouderde houtlook in een donkerbruine of naturel beige look. De vloer bestaat uit tegelformaat plak pvc of klik pvc.

Mozaïk Pvc is ook weer een bijzondere vloer. Je kent het wel, houten vloeren zoals je ze in dansscholen en feestzalen als dansvloer ziet. Ook dit is weer in een modern jasje gestoken. De vorm is het zelfde alleen het formaat is groter. Door gebruik te maken van de vele verschillende kleuren die er in hout zijn te vinden ontstaat er een prachtige patroonvloer. De vloer komt helemaal tot zijn recht in de natuurlijke kleur van het hout.

Daarnaast zijn er collecties met speciale vormen en verschillende kleuren, die kleuren kun je ook nog eens samen combineren, zodat jezelf je unieke vloer kunt samenstellen. Zoals een Hongaarse punt vloer met lichte en donkere houtlookstroken. Of vloeren met triangelvormen, hexagon(vijfhoekig) vormen of diamantvormen. Stuk voor stuk spannende vloeren voor wie iets heel anders wil.

Dus zoals je kunt lezen is het assortiment pvc vloeren met houtlook enorm. Ga naar een goede vloerenspecialist waar je een groot deel van dit assortiment kunt vinden. Daar helpen ze je ook verder met het maken van de juiste keuze van jouw nieuwe pvc vloer.

Vers van de pers