Wat zijn de voordelen van shutters?

Er is niets leukers dan te bepalen wat voor nieuwe raamdecoratie er in je nieuwe huis komt te hangen. Of wellicht is je huidige raambekleding aan vervanging toe. Shutters zijn een populaire raamdecoratie en dat snappen we heel goed. Niet alleen zijn het sfeervolle blikvangers, ze kunnen het raam ook compleet afsluiten. Een shutter is een houten luik met lamellen die versteld kunnen worden. Je bedient deze lamellen met de hand waardoor je zelf de lichtinval bepaalt.

Op maat gemaakte shutters

Doordat shutters in een frame verwerkt zijn is het mogelijk de shutters op maat te laten maken, handig wanneer je met afwijkende afmetingen te maken hebt. Zo weet je dus zeker dat er altijd shutters zijn die perfect passen binnen je interieur én dat de shutters je raam volledig bedekken. De stand van de lamellen bepaal je zelf. Daarnaast heb je de keuze uit diverse kleuren shutters.

Voordelen shutters

Kies je voor shutters, dan profiteer je van een aantal voordelen. Wist je namelijk dat shutters een isolerende werking hebben? In de winter houden ze de warmte binnen en in de zomer houden shutters je huis koel. Altijd prettig om dit terug te zien op je energierekening. Is er een vlek op je shutters gekomen? Geen nood. Je maakt ze gemakkelijk schoon met een vochtige doek. Ook ideaal voor ruimtes die wat sneller stof aantrekken of voor in de badkamer. Aan de shutters zitten geen lange touwtjes waar kinderen of dieren in verstrikt kunnen raken, ze zijn dus ook erg gebruiksvriendelijk.

De mogelijkheden

Ben je enthousiast geworden over shutters en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de partij die dit aanbiedt. Een voorbeeld van zo’n partij is Van Eyck shutters. Hier vind je een zeer uitgebreid assortiment shutters die je naar wens kunt samenstellen. Zelfs voor speciale ramen, zoals kantelramen en dakramen zijn shutters te bestellen. Dankzij de verschillende collecties weet je zeker dat er altijd een shutter bij zit voor jouw interieur. Heb je vragen over het assortiment of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Vers van de pers