Ontdek het verschil tussen een originele oplader en een snellader

Niets is zo irritant als een slecht werkende oplader. Als je s ochtends wakker wordt met een lege telefoon, ben je de hele dag op zoek naar oplaadpunten. Dit is zonde van de energie. Schaf daarom gelijk een nieuwe oplader als de huidige slecht werkt. Bedenk goed welke maat oplader je praktisch vindt. Tegenwoordig zijn er ook snelladers verkrijgbaar, deze laden een stuk sneller op dan de originele opladers. Ben je benieuwd wat het verschil is? Lees dan snel verder!

iPhone opladers

Een oplader voor je telefoon gebruik je elke dag, daarom moet je er op kunnen vertrouwen dat hij het goed doet. Is dit niet meer het geval? Dan is het belangrijk om een nieuwe aan te schaffen. Een oplader hoeft niet mooi te zijn, maar wel praktisch. Een oplader is in verschillende lengtes beschikbaar, kies dus een maat die voor jou handig is. De orginele iPhone kabel met 5W adapter kan worden gebruikt voor het opladen van alle iPhones vanaf iPhone 5 en de Airpods. Heb je een oudere iPhone in gebruik? Kijk dan naar een andere oplader.

iPhone snellader

Naast de originele Iphone opladers zijn er ook snelladers verkrijgbaar. Met deze iPhone snellader laad je jouw iPhone super snel op! Dit is erg handig wanneer je vergeten bent om je telefoon op te laden. Of wanneer je de teleoon veel gebruikt en hij snel leeg is. De snellader heeft een USB-C aansluiting waar de USB-C Lightning kabel in kan. Snelladen wordt ondersteund door iPhones vanaf de iPhone 8. Bij oudere iPhones werkt deze snellader niet.

Happyladers

Heb je een nieuwe iPhone oplader nodig? Bestel hem dan bij Happyladers. Zij bieden originele Iphone laders aan voor de laagste prijs. Doordat zij in grote getalen opladers inkopen, kunnen zij ze voor de laagste prijs aanbieden. Daarnaast profiteer je van gratis verzending. Bestel je jouw artikelen voor 17:00, dan ontvang je ze de volgende dag thuis. Is het niet goed? Dan ontvang je jouw geld terug. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice.

Vers van de pers