Gewapend met kekke sweats, quinoa bar en veggie bowl met aluminiumfolie erover weten we in steeds grotere getale de yoga studios te vinden. Een gestroomlijnd lichaam en een balans waarmee je na een meter bier gegarandeerd nog een perfect lijntje kunt lopen, wie wil dat nou niet? Seks op gekke plekken is passé. Yoga in de buitenlucht is hot! Wij vertellen je waar je moet zijn.

Yoga op ’t Plein
Op het Schouwburgplein is zondag in augustus yogazondag. In het groene gras van het pop up park dat je hier aan kunt treffen rek jij je nog eens even lekker uit. Van Yen en Yang tot Vinyasa Flow, alles passeert hier de revue.
Meer info: www.schouwburgpleinrotterdam.nl/

Yogaground Summer Events
Studio Yogaground verruilt deze zomer het Weena voor een viertal bijzondere locaties. Wat dacht je van yoga tussen het kunstig schoon in het Boijmans op 30 juli, je evenwicht verliezen door het schitterende uitzicht vanaf de Euromastop 13 augustus, of bootjes kijken vanuit De Rotterdam op de 27e, of toch maar zen worden in Tropicana’s Aloha bar op 10 september?
Meer info: www.yogaground.nl/summerevents/

via GIPHY

Yoga On The Block
Bovenop het Schieblock vindt je rooftop restaurant Op Het Dak waar je tussen het groen uitkijkt op het Hofplein. Heeft de rust van deze stadsoase je nog niet genoeg doen ontspannen? Kom dan gewoon lekker yoga’en op maandagavond! Krijg je er erna nog een lekkere veggie bowl bij.
Meer info: www.yogaground.nl/yogaontheblock/

Yoga aan de Kralingse Plas
Tussen de vroege badgasten rol jij je matje uit want het is tijd voor de zaterdagse ochtendyoga! Geen frissere start van je dag is er mogelijk met een yogasessie en een bommetje vanaf de stijger nadien.
Meer info: www.yogamaya.nl/index.php/yoga-aan-de-kralingse-plas/

Outdoor Yoga op De Lounge Boot
Terwijl het verkeer over de Coolsingel en Westblaak doorraast, wurm jij je onverstoord nog eens even in een downward-facing dog. Op De Lounge Boot in de Leuvehaven kun je namelijk elke zaterdag in juli komen yoga’en. Betalen hoeft niet, doneren mag.
Meer info: www.facebook.com/yogafit/

Yoga Bootcamp
Voor de die hard yogi: Yoga Bootcamp! Niet bedoeld voor de yogatoerist, maar voor wie er het hele jaar door zo uitgebalanceerd, gecoördineerd en zo soepel mogelijk in zijn vel wil passen!
Meer info: thebootcampclub.nl/nl/trainingen/yogabootcamp
Yoga in het Dakpark
Ontspannen in Oost! Zondagochtend staan jij en je squad klaar met een matje onder je arm voor een yogasessie in het Dakpark. Doen we er gelijk een shopping spree in de woonboulevard erachteraan.
Meer info: www.facebook.com/dakpark/

Urban SUP Yoga
En last but nog least: yoga meets suppen! Staand op je surfboard met een peddel in je hand koers jij zondag 30 juli over de Kralingse Plas om vervolgens de ultieme uitdaging aan te gaan: yoga op je surfboard. Je balans weten te vinden werd je nog nooit zo moeilijk gemaakt.
Meer info: https://goo.gl/u2s7ig