Veel bloed zweet, tranen en gelach heeft het gekost om dit neer te zetten, maar het resultaat mag er wezen. Voor het eerst in decennia dat twee feestjes uit de twee hoofdsteden van Nederland hun handen ineen slaan. Rotterdam meets Amsterdam.

Het voor velen bekende wekelijkse feest Niko. viert samen met Nothing Special, Special (NSS) het éénjarig bestaan van het feestje in de Bitterzoet. Dit doen zij geheel in stijl, zoals we verwachten van deze twee grootheden in hun eigen territorium. NSS weet al een jaar lang een ander geluid te brengen in 020. Niks speciaals, alleen net even iets anders. Op de avonden zelf zullen ook beide partijen gedeeltelijk veranderen van podium. Zo zullen de getalenteerde Molukse jongens Rough&Maximoes samen met Jeff Solo vrijdag richting het noorden gaan om Rotterdam te representen. Aanstaande donderdag zullen de twee mooie jongens, MC Lentini en Vic Crezée hun kunsten vertonen hier in Rotterdam.

Resident van beide feesten, Jeff Solo, heeft beide partijen tot elkaar geroepen om het eindresultaat neer te zetten. Twee giga harde shirts dat beide steden sneller naar elkaar toe doet groeien dan dat een Fyra ooit heeft mogen dromen. Een Amsterdamse en Rotterdamse versie zullen beschikbaar worden gesteld.

De Rotterdamse zal te verkrijgen zijn bij de partner in crime, Woei. Op Amsterdamse bodem zullen ze te koop zijn bij het legendarische Patta. Vanaf aanstaande donderdag zullen ze te koop zijn voor slechts 35,-. Prima prijs voor een collectors item.

Bij Bogue zijn wij dan ook zo vriendelijk om één shirt (de Rotterdamse versie) weg te geven aan jullie Boguers. Het enige wat jij hoeft te doen is een mailtje te sturen naar win@bogue.nl met de reden waarom jij het shirt verdient. De meest unieke inzending zal de winnaar zijn en kan zijn of haar shirt donderdagavond ophalen bij Niko.

All We Got Is Us.

Latest posts by Freddie (see all)