Michael ‘HUXLEY’ Dodman: Brits, producer van house en garage en ongekroonde veroveraar van de ondergrondse scene in de UK. Van garage werkte hij langzaam naar de iets diepere, house-georiënteerde klanken. Zaterdag komt precies deze HUXLEY naar onze stad om Toffler aan het dansen te krijgen.

Twee Rotterdamse dj-duo’s ondersteunen de avond. Muzikschaft, bestaande uit Bart Keijzer en Jurjen Röben, zal de avond openen met hun verrassende old-school grooves en treffende melodieën. De heren van Boombap Soundorchestra sluiten de avond toepasselijk af met met een veelzijdige mix van Chicago House, New York Disco, Detroit Techno, Future Garage en Bass Music.

Winactie!
We hebben twee gastenlijstplaatsen voor je! Mail je naam naar win@bogue.nl onder vermelding van HUXLEY en wij zorgen dat je op de lijst komt. Vrijdag maken wij de winnaar bekend via een e-mail.

TOFFLER
22 februari 2014
Weena Zuid 33, Rotterdam

http://www.youtube.com/watch?v=lyOL7hXVdnU

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)