Groot onafhankelijk Rotterdams buitenfestival. Ja, dat kan er maar één zijn: EXPEDITION. De gasten van Revolt hebben het voor elkaar gekregen om aanstaande zaterdag 29 juni in het Bergse Bos bij Rotterdam een festival te lanceren. Het wordt een muzikale smeltkroes waar electronische sounds de baas zullen zijn. Denk aan Innervisions, Henrik Schwarz, Ame en Dixon, maar ook de Rotterdamse connaisseurs van Clone Records, Serge en Gerd die voor het eerst een B2B set gaan draaien. Jong talent zoals D-Ribeiro en onze lokale helden Nino&Frankie zijn natuurlijk niet te missen op Expedition.

Dus genoeg snoepgoed voor je oren! Wil je het allemaal meemaken? Dat kan!  Bogue geeft 2×2 kaarten weg voor deze happening. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is deze vraag beantwoorden: Hoeveel Rotterdamse DJ’s staan er aanstaande zaterdag 29 juni op Expedition? Tipje van de sluier: www.revolt.info. Mail je antwoord naar info@bogue.nl.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)