Na de geslaagde eerste editie in de Fenixloodsen heeft BLOWN AWAY FEST dit jaar weer een bijzondere locatie gevonden. In de Onderzeebootloods in het Rotterdamse havengebied brengt BLOWN AWAY op 16 november twaalf (12!) uur aan grensverleggende acts. Een rauwere locatie, een intensere samensmelting van klassieke muziek en electronica en de unieke mix van ‘high and low culture’. High and low culture, wat is dat? Dat is simpelweg slechts het verschil tussen kunst en kitsch. Wat maakt het ook uit wat het is. Als Ted Langebach zich ermee bemoeit, komt het wel allemaal goed.

De drie ruimtes van de Onderzeebootloods vormen het decor van BLOWN AWAY Festival 2013 met opvallende theater- en toneelacts, visuals, levende decorstukken, installaties en internationale dj’s die samenwerken met klassieke muzikanten. Met een groot culinair aanbod besteedt het festival daarnaast veel aandacht aan goed en eerlijk eten.

Blown Away Fest 2013 vindt op 16 november plaats van 14.00 – 02.00 in de Onderzeebootloods gelegen in de haven van Rotterdam. De online voorverkoop van Blown Away fest gaat via www.blown-away.nl. Earlybird tickets zijn €24,00 en reguliere tickets €29,00, inclusief boottransport. Wil je weten hoe succesvol de vorige editie was, bekijk dan de onderstaande video!

Welke producer/dj uit Detroit heeft een album opgenomen met het Montpellier Philharmonisch Orkest?

Stuur het goede antwoord met als onderwerp BLOW ME naar win@bogue.nl en maak kans op twee vrijkaarten ter waarde van €24,00!

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)