BAR wordt de aankomende zaterdag gevuld met wat Trax Appeal. Zo komt Marquis Hawkes vanuit Berlijn naar Rotterdam komen en wordt hij versterkt door Marsman.

Marquis Hawkes is er één die de variatie van house, ghetto, acid en jackin beats in zijn setjes samen laat smelten. Hij heeft releases uitgebracht op onder andere Clone Jack For Daze, Dixon Avenue, Creme organization en meer. Zijn laatste EP heeft hij afgelopen januari uitgebracht genaamd Feed The Beast.

Naast Marquis Hawkes hebben we ook nog Marsman. Deze jongen is er één die het begrijpt in Rotterdam, zo heeft hij zijn eigen label Pinkman Records. Zijn mix voor Bogue kan je hier kan beluisteren. Verder zal Chaiba samen met OFFHAND ook zijn kunsten vertonen.

WIN! 
Nu kunnen jullie lezers gelukkig 2×2 gastenlijst plekken winnen. Hoe? Stuur je beste acid track op naar win@bogue.nl met als titel TRAX APPEAL en wij kiezen de tofste uit.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)