Global art Agency organiseert sinds 2010 kunstbeurzen die bestaan uit schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s en illustraties van toonaangevende kunstenaars. Na Barcelona, Wenen, Oxford en Tokyo is het nu de beurt aan Rotterdam. De Rotterdam International Art Fair opent vrijdag 12 september met een exclusief VIP-programma. Zaterdag is de beurs gratis te bezoeken.

De Rotterdamse editie toont werk van kunstenaars uit 25 verschillende landen. Ook kan je stemmen op je favoriete kunstenaar, dit kan via de Facebookpagina van Global Art Agency. De curatoren en gastjuristen zullen de top 20 beoordelen.

Wanneer?
vrijdag 12 september: 18.00 – 22.00 uur
(VIP openingsavond gehost door Juvé y Champs – €7,50)

Kaartverkoop via: www.artfairrotterdam.com/tickets
zaterdag 13 september: 11.00 – 18.00 uur (gratis)

Waar?
Laurenskerk Rotterdam: Grotekerkplein 27, 3011 GC Rotterdam
Meer informatie:
www.artfairrotterdam.com
www.facebook.com/GlobalArtAgency

WIN-ACTIE!
Gelukkig mogen wij 2×2 vrijkaarten weggeven voor de VIP-avond op vrijdag 12 september. Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Stuur je antwoord op naar win@bogue.nl met het onderwerp WIN INTERNATIONAL ART FAIR.

Vraag:
Wat verzamel jij graag?

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)