Voor wie even aan al het IFFR geweld wil ontkomen dit weekend hebben wij een leuke winactie. Wij mogen namelijk 5 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling aanstaande zondag om 11:00 in de Doelen. Ideaal voor jonge ouders zonder oppas want er is gezorgd voor een programma (€ 3,50 per kind) om de kids bezig te houden.

Beethoven kennen we als wildharig componist van onstuimige symfonieën: ta ta ta tááá! Eigenzinnig was Beethoven al vanaf zijn Eerste symfonie (geschreven toen hij nog een keurig Beatle-kapsel had), maar je hoort ook hoe Mozart zijn grote voorbeeld was. Neem Mozarts Pianokwartetten: muziek die niet meer dan vier instrumenten nodig heeft om een hele wereld op te roepen, een kunst die Beethoven zou perfectioneren.

Dirigent: Igor Gruppman
Piano: Emanuel Ax
Viool: Igor Gruppman
Altviool: Anne Huser
Cello: Floris Mijnders

Mozart: Pianokwartet KV 478
Beethoven: Eerste symfonie

Wist je trouwens dat je wanneer je jonger dan 27 bent je altijd voor € 10,- naar voorstellingen kunt gaan?!

WIN
Wat je moet doen om te winnen?
1. Like onze Facebookpagina
2. Stuur een mailtje naar info@bogue.nl met in de titel RPHO Winactie

Wil je er zeker van zijn dat je er zondag bij bent? Koop dan hier je tickets (€ 10- tot € 29,-).

Foto: Arien van Herk

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)