Op zaterdag 27 juni verwelkomt het Bergse Bos voor de derde keer Expedition Festival. Voor wie daarna nog door wil gaan, moet zeker naar het Transportbedrijf. Daar vindt namelijk de officiële afterparty plaats.

Wat we precies kunnen verwachten is nog niet bekend gemaakt, maar de line-up is eigenlijk genoeg reden om te gaan. Top internationale en nationale artiesten zullen verdeeld over 3 stages hun opwachting maken. DJ Koze en Moodymann zijn bij ons de favoriet, maar de rest van de line-up doet zeker niet onder voor deze guys.

line up

Check de aftermovie van vorig jaar ook om in de stemming te komen.

BERGSE BOS
Honingzwampad 1
13:00 | Beperkt aantal tickets van € 34,50 beschikbaar, in de volgende fase worden de tickets € 39,50

AFTERPARTY
Rechtsreeks vanaf het festival komt de kleine baas Lil Louis naar het Transportbedrijf. Elke transport fan weet dat een goede chauffeur nooit alleen komt. De beste man neemt zijn vrienden mee.

TRANSPORTBEDRIJF
Schiestraat 18
23:00 | Meer info over tickets en line-up volgen nog

WIN
Wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor Expedition Festival en daar krijg je ook tickets voor de afterparty in het Transportbedrijf bij. Wat je moet doen om te winnen?

1. Like onze Facebookpagina
2. Like ons bericht op Facebook en tag je vriend(in)

Wil je er zeker van zijn dat je erbij bent zaterdag? Koop dan nu je kaarten hier.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)