Binnen de muren van Roodkapje zal op 23 januari de eerste Smeltsessies plaatsvinden. Een intiem feest, waar dansbare kwaliteitsmuziek de prioriteit heeft.

De eerste editie van Smeltsessies wordt georganiseerd door de Rotterdamse Danny Touw en Daan Duifhuizen, die al langer worstelden met het idee om een eigen feest te organiseren. Hun grootste motivatie is hun liefde voor elektronische muziek, met deephouse en techno in het bijzonder. In tegenstelling tot veel grote feesten willen zij in de kelder van Roodkapje zorgen voor een intiemere sfeer. Voor maar vijf euro kun je al komen dansen en ook voor een biertje ben je slechts twee euro kwijt. Een avond zonder poespas, maar vooral gewoon lekkere muziek.

In samenwerking met drie andere Rotterdamse DJ’s word je deze avond meegenomen op een muzikale reis door de diepe lijnen van obscure house, melodieuze techno en spacy deephouse. De vijf Rotterdammers Touwski, Daan Duif, Deep Filip, Poiesz en Simeone kunnen niet wachten om de tracks te laten horen waar zij van smelten en zullen er alles aan doen om dit feest tot een succes te maken.

POSTER_smeltsessies (8

Er zijn nog slechts 100 kaarten beschikbaar. Wil je er zeker van zijn dat je er 23 januari bij bent? Koop dan je tickets HIER.

SMELTSESSIES
ROODKAPJE
Teilingerstraat 110-130
23:00 – 5:00
Tickets: €5

WIN
Ben je nieuwsgierig geworden? Wij mogen 2 X 2 kaarten weggeven. Wat moet je doen?
1. Like onze Facebookpagina
2. Like ons bericht op Facebook en tag je vriend(in)

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)