Zaterdag 13 februari vraagt om Discoflamingo’s jaarlijks Valentijnsfeest! Met hun hoofd in de wolken verspreiden ze de liefde, bezegeld met een live performance door Hercules and Love Affair bekend van hun hits ‘Blind’ en ‘Do You Feel The Same’. Daar komt bij dat Discoflamingo ditmaal samen werkt met de Rotterdam Contemporary Art Fair aangezien het Art Rotterdam Week 2016 is. Verwacht een aantal toffe 3D beelden en installaties!

De uit New York afkomstige formatie van Hercules and Love Affair is een muzikaal project van Andy Butler en deed afgelopen zomer festivals aan zoals Milkshake Festival, Mysteryland en Melt! in Duitsland. Sinds hun laatste bezoek in 2008 in club WATT, komen ze eindelijk weer naar Rotterdam. Ondersteund worden ze door Wantigga, Jeff Solo en Idelette.

Waarom gaan?
Zoals je gewend bent van Discoflamingo wordt er naast de altijd flekse line-up ook gedacht aan een toffe randprogrammering. Deze editie staat de fissa geheel in het teken van de liefde, met een hint naar de Art Rotterdam Week.

ANNABEL
Schiestraat 20
23:59 | € 10,- early/ 12,50 regular / € 15,- deur
Koop je kaarten HIER.

WIN
Wij mogen 1 x 2 kaarten weggeven voor Discoflamingo Valentijnseditie. Wat je moet doen om te winnen?
1. Like onze Facebookpagina
2. Like ons bericht op Facebook en tag je vriend(in)

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)