Oh yes! Dit weekend weer veel feestjes zoals we gewend zijn, maar ook toffe evenementen waar we van kunnen genieten met het zonnetje op ons bolletje. Check it out!

—DONDERDAG 9 APRIL—

RADICAL #1 FESTIVAL
Vanaf vanavond gaat Radical #1 festival van start. Radical is het overkoepelende thema van alle activiteiten van Roodkapje in 2015. Tien dagen lang kan je op meerdere locaties terecht voor workshops, art, muziek en heel veel meer. De opening is vanavond in de Baja (Karel Doormanstraat 10-12) om 20:00.

ROTTERDAM
Check HIER het programma voor locaties

NFS FASHION SHOW
Jaarlijkse fashion show, dit keer in the Kitchen. Na afloop zal er een social drink zijn, waar iedereen kan praten met de designers, bloggers, sponsors, fotografen en uiteraard met elkaar.

THE KITCHEN
Willem Ruyslaan 223/225
19:30 | € 8,-

PLAYTIME FROG IT UP
Deze avond staat helemaal in het teken van Stichting Opkikker. Draag een steentje bij en ga dansen op plaatjes van onder andere DJ Blaize en Justin Strikes.

TWENSTYSIX
Kruiskade 26
23:00 | deur € 5,-

CHIPS INVITES VIC CREZÉE
Fijne man Vic Crezée in BAR belooft een chille mix van house, disco, soul, R&B, garage en funk. Naast Vic zijn ook Yung Feurich, Salesmann en Seanxx van de partij.

BAR
Schiekade 201
23:00 | € 5,-

—VRIJDAG 10 APRIL—

VENOUR SPRING SUMMER 2015 LAUNCH
Hapje, drankje, muziekje en een nieuwe lijn. “Venour Drippings” wordt vandaag gelanceerd.

VENOUR
Hoogstraat 46A
18:00 | Gratis

MOTEL MOZAIQUE
Motel Mozaique maakt zich op voor de 15e editie van het kunstenfestival op vrijdag en zaterda. Het programma bestaat elk jaar uit bekende en minder bekende, maar vooral, hele toffe muziekacts, theatermakers, dansgezelschappen en beeldend kunstenaars.

ROTTERDAM
Schouwburgplein en omgeving
13:00 | Entree verschilt per onderdeel! Check HIER het programma.

BIERGARTEN
Gezelligheid, zonnetje en heel veel bieries! Biergarten opent de deuren voor het eerst dit jaar en het belooft heel druk te worden. Kom op tijd!

BIERGARTEN
Schiestraat 18
17:00 | Gratis

ROCKET SCIENCE X ETON MESSY PRESENTS: FKJ
Rocket Science en het Britse YouTube kanaal Eton Messy slaan de handen ineen voor het nachtprogramma van Motel Mozaique en ontvangen niemand minder dan dj en producer FKJ en de Eton Messy dj-crew! Voor een frisse mix van de beste uk-garage, house, disco, funk en aangrenzende future-bass music ga je naar Rocket Science.

BIRD
Raampoortstraat 26-28
23:00 | vvk € 9,- / deur € 12,-

—ZATERDAG 11 APRIL—

TERRASOPENING WITTE DE WITH PLEIN
Het Witte de With plein opent culinair zijn terras en trakteert van 2 tot 5 alle gasten op het plein op bijzondere gerechtjes. Denk aan Griekse wraps van Olympia, Sliced Burgers van Hudson en Pulled Pork Bitterballen van Dertien om maar een paar voorbeelden te noemen.

WITTE DE WITH PLEIN
Schiedamse Vest 2
14:00 | Gratis

KAAPSE VINTAGE MARKT
Tijdens deze markt vind je echt alleen maar vintage-kraampjes met een enorm ruim aanbod. Van meubels tot servies. Van kleding tot vinyl tot huishoudelijke apparaten.

FENIX FOOD FACTORY
Veerlaan 19d
12:00 | Gratis

MR. SCRUFF
Zes uur lang is Mr. Scruff heer en meester over de draaitafels en verwent ons met een heerlijke mengelmoes van jazz, soul, hip hop, funk, disco, deep house, reggae, dubstep, afrobeat, latin, electrofunk en zo veel meer.

BIRD
Raampoortstraat 26-28
23:00 | vvk € 10,-/ deur € 15,-

PROSUMER
In Duitsland is Prosumer sinds jaar een dag een grote naam en vooral bekend vanwege zijn verfijnde smaak en liefde voor house muziek. Samen met Tenpa & Post en Mino Abadier maken ze zaterdag de tunnel onveilig.

TOFFLER
Weena Zuid 33
23:00 | € 10,-

PARDIE
PARDIE staat bekend om z’n brede programmering en waar een PARDIE nog echt een feestje is. Rotterdam’s finest laten ons draaien. Denk aan Turne, William Burnet, Peter Bakker, Wandoe, Th’Acquisition en Ben Fresh.

BAR
Schiekade 201
23:00 | € 6,-

—ZONDAG 12 APRIL—

DE MARATHON
De 35e editie van de Marathon in ons stadje. En het belooft ook nog eens lekker weer te worden.

ROTTERDAM
Coolsingel
10:00

EINDHALTE: CLOSING WEEK
Aan al het goede komt een eind. Na vier fantastische jaren moet onze bunker er aan geloven. Perron gaat dicht. Van zondag 12 tot zondag 19 april gaat het dak eraf. Met, zoals je van ze gewend bent een Perron waardige line-up. Die overigens nog geheim is.

PERRON
Schiestraat 42
23:00 | vvk € 15,-