Als schrijver haal je overal je inspiratie vandaan. Deze week was dat voor mij het lezen van de krant Metro. De reden? Sluiting van de islamitische school Ibn Ghaldoun, wat zegt u? ABN, Algemeen Beschaafd Nederlands Koefnoen, daar lijkt het wel op ja! De reden van de sluiting is grootschalige examenfraude, 27 examens in totaal. Het schoolbestuur kan zich nu aansluiten bij die andere illustere groep van 27:
o.a. Brian Jones, Janis Joplin en Kurt Cobain. Opgeruimd staat netjes, een enkeltje naar het beloofde Paradijs in plaats van belasting- en subsidieparadijs Nederland.

Het is vaak tenenkrommend wat ik allemaal tegenkom in Rotterdam, Nederland en de rest van de wereld. Wat een misstanden er aan het licht komen. Het moet niet gekker worden of ik word zelf gek. Het lijkt soms wel dat er zulke grote maatschappelijke misstanden voorkomen, omdat mensen een functie bekleden die totaal niet geschikt voor hen is. Kijk alleen al naar Rotterdam op deelgemeentelijk niveau. De deelgemeente Feijenoord wordt bestuurd door een stel Turken. Die hebben veelal geen bestuurlijke kwaliteiten en nemen foutieve beslissingen met gemeenschapsgeld. Het is zelfs zo geweest dat PvdA-ers die niet van Turkse origine waren, werden uitgesloten voor deze deelgemeente.
De gehele landelijke fractie van de PvdA heeft de zenuwen van dit gebeuren.
Ik heb me de pleuris gelachen, wat een misstanden. Geen grijze sokken figuren, maar een soort van Grijze Wolven politiek hier op Zuid in Rotterdam. En maar zeiken op de harde kern van Feyenoord, terwijl de deelgemeente Feijenoord, die zichzelf afgevaardigden noemen van de PvdA, zelf opereert als een soort maffia.
Daar zijn de hooligans een ondergeschoven kindje bij.

wesley 3

Zo zijn er ook burgerinitiatieven voor het behoud van de moedertaal en het recht hebben op Islamitisch onderwijs. Ik ben voor!
Als we dan toch beginnen beginnen met verbeteringen, heb ik er ook nog een paar.

Verplichte uitwisselingen van afgevaardigden van diverse religies. Orthodoxe Chassidische Joden die spreekbeurten geven over het Joodse geloof aan kinderen die dit geloof niet aanhangen. Dat de kinderen van deze spreekbeurten mooie werkstukken mogen maken.
Om het onderwijs aantrekkelijker te maken zullen we andersdenkenden dichter bij elkaar moeten brengen. Ex Neo-nazi’s die maatschappijleer geven en rappen over het succes van het multi-culturalisme. Voor het buurt- en opbouwwerk kookcursussen organiseren tussen Pakistanen en Indiërs, die dan concurreren wie de lekkerste curry maakt.
Dat lijkt mij veel beter dan schieten op elkaar in het Kashmir gebergte, want je woont tenslotte in Rotterdam.

Maar ik ga nog even verder met een andere bron van irritatie. Ooit geweten dat de zus van Aboutaleb 150.000 euro heeft gekregen van blindenfondsen, u weet wel de visueel gehandicapten? Mevrouwtje had het in haar hoofd om een blindenuitzendbureau te beginnen.
Zij wilde graag de blinde medemens aan het werk helpen. Op zich een nobel streven, maar wat was het resultaat na anderhalf jaar?
Twee blinden aan het werk, 150.000 euro weg, dag gemeenschapsgeld, foetsie.
Geen haan die er naar kraait. Wie zijn er dan blind, maar ook doofstom? Wij! Niemand zegt er wat van terwijl heel Nederland, ik doel op de hardwerkende burger, het heel moeilijk heeft om het hoofd boven water te houden.
Te triest voor woorden, het woord wordt nog geslikt ook!

De Nederlandse overheid bezuinigt 575 miljoen op ouderenzorg. Laat de ouderen maar de tering krijgen, zo is de redenatie van kabinet Rutte. Die ouderen zijn wel je opa en oma en over een tijdje je eigen ouders. Maar voor het gemak geven ze wel vele talloze miljoenen weg aan Syrië.
Laat die uitgenaste Arabieren lekker zelf voor de kosten opdraaien. Die naaien hun volkeren al decennia lang met het geld wat ze verdienen met de olie industrie.
Het verschil tussen die Arabische landen en Nederland? De Arabieren worden genaaid door hun regeringen, omdat het merendeel van hen, hun kont hebben verkocht aan Israël en de VS, vandaar die revoluties. Het gaat om eigen gewin.

En Nederland? Wij Nederlanders worden genaaid door Mark Kutte en zijn kompanen. Van mij mag Mark Rutte de beste hoer van Nederland krijgen, mannelijk of vrouwelijk is nog de vraag bij dit politiek welsprekend en kwijlend mietje. Laat hem maar een keer goed genaaid worden. Hij naait nu heel Nederland en iedereen kijkt toe.

Zal wel met de mentale staat te maken hebben van ons Nederlanders; passief en slap. Inderdaad, daar krijg ik geen stijve van maar wordt onder tussen wel ziek van deze toestand, omdat een stel stijfkoppen vasthouden aan een rekensommetje waar Jan de Burgerlul de dupe van is.

Zo het is er weer uit!

wesley4