Nostalgisch denkt de Rotterdammer terug aan die zomer van 2013 waarin ze gemoedelijk in het park lagen en zorgeloos de wolken voorbij zagen drijven. Gelijk verdeelde  rookpluimen sluierden langs de blauwe hemel. Wat lag je er toch ontspannen bij, daar in het Vroesenpark op je eiland van kleed. Je was misschien wat aangeschoten en er zat wat op je neus, maar daar in het Vroesenpark, daar kuste je voor het laatst de zomer. ‘Weet je nog vorig jaar?

Nou, daar gaan we weerrrrrr! Het was voor velen iets magisch en dat willen we dan nog een keer. Daarom hosten Buurman & Barman zaterdagmiddag een parkfeestje in het Vroesenpark. Muziek, drank en eten regelen zij: een rits lokale dj’s, bier (dit jaar koud?) en burgers WORST (inclusief brood en saus).

Heb je dus niets met het zomercarnaval, maar is de zomer op zich geen probleem: vanaf elf uur kan je aanschuiven!

Buurman en Barman

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)