Aankomende zaterdag kunnen alle mannen en geilboze vrouwen zich verzamelen op de dansvloer vlak voor de DJ-booth van BAR. Want de eerste editie van VIXENS is aan het aankloppen. De naam verhuld weinig. Met de organisatoren van dit feestje, Hollywood & Vine, heb ik een kort interviewtje afgelegd. Hieronder vertellen zij de basis van wat jij moet weten van de hete topvrouwen.

Prachtvrouwen, stel jullie eens voor aan het Bogue publiek.
Wij zijn dj duo Hollywood & Vine, draaien graag disco en house en ademen alles wat 80’s en 90’s is, zowel gezond als ongezond. Miss Hollywood heet in het echt Elke Verschoor en Lady Vine heet Ofra Beenen. We zijn allebei geboren in het jaar 1985, dat als rode draad door onze sets loopt.

Waar komen jullie vandaan? Hoe is deze combinatie aan vrouwelijk schoon begonnen?
We komen allebei uit Rotterdam en we kennen elkaar al jaren uit het nachtleven. We draaiden allebei wel eens apart, maar werden twee jaar geleden op een mooie zomerse dag gekoppeld door onze vriend Marc Nolte. Het leek hem leuk om ons samen te laten draaien tijdens zijn feestje en dat beviel ons zo goed dat we dat zijn blijven doen. Miss Hollywood’s liefde voor (Chicago) house en (NYC) disco en Lady Vine’s liefde voor Italo disco en New Wave bleek de formule te zijn voor lovemaking straight up. Sindsdien is het nogal uit de hand gelopen met onze dj relatie en zijn we gelukkig getrouwd haha.

Holly, jij woont nu een geruime tijd in Den Haag, wat voor invloed heeft dat gehad op jullie als dj-duo/kompanen?
Ik denk vooral positief, door mijn nieuwe omgeving hier in Den Haag heb ik veel nieuwe, artistieke en interessante mensen leren kennen die ook veel hebben betekend voor de ontwikkeling van Hollywood & Vine. Mijn vriend Steven van Lummel heeft hier een eigen club (PIP) en daar zijn we nu residents en de Haagse heren van de freestyle/italo/ popband Topless, die ik daar heb ontmoet, zijn we bijvoorbeeld mee de studio ingedoken om muziek te maken.

Ik hoorde in de wandelgangen dat jullie al een tijd bezig zijn met eigen nummers produceren en zelf inzingen. Wat is hiervan waar?
Zoals we al eerder zeiden, werken we momenteel samen met Topless. Zij doen de productie en wij zingen en samen bepalen we de sound en de lyrics. We zijn dan ook druk bezig voor onze eerste EP die, tijdens Amsterdam Dance Event gereleased zal worden. Tijdens Koninginnenach in Den Haag hebben we voor het eerst met Topless live gezongen tijdens een optreden voor 3000 man, dat was te gek! Ons doel is om een live act te vormen naast onze dj set, drumcomputers en zang. Dat zou fantastisch zijn.

Aankomende zaterdag hebben jullie je allereerste eigen feestje in BAR, wat kunnen we daar van verwachten?
Het feestje heet VIXENS en zoals het woord al doet vermoeden zullen er enkel hotte chicks achter de decks staan. Het leek ons leuk om mooie vrouwen die allerlei vormen van disco en house draaien bijelkaar te brengen en er een oestrogene orgie van te maken. De line up bestaat uit de übergetalenteerde oppervixen Slick Chick, de sexy Amsterdamse Spacegirls, discolovers Strange Boutique en wij zelf zullen de avond afsluiten. Oh, en om niet te vergeten zal er overdag een preparty zijn bij Housekamer omdat het Zomercarnaval is die dag.

Tot slot, waar kunnen we een joodse prinses en een geblondeerde schone voor wakker maken?
Jaren tachtig erotiek!

Credits
Foto: Rosa van der Wal
Styling: Monique Chornowicz
Visagie & Hair: Linda Kock

Latest posts by Freddie (see all)