ROTTERDAM, I BLOG YOU is een driedelige serie over het ontstaan van de online media in Rotterdam. Zo’n 5 jaar geleden kwamen de eerste initiatieven op, zoals Stadslog en Vers Beton, en in diezelfde periode volgende blogs zoals Bogue en De Buik van Rotterdam. Deze nieuwe online initiatieven groeiden snel in populariteit en bleken ook grote groepen Rotterdammers aan te spreken.

Aflevering 2
ROTTERDAM, I BLOG YOU is een driedelige serie over het ontstaan van de online media in Rotterdam, zoals Stadslog, Vers Beton, Bogue en De Buik van Rotterdam. Deze nieuwe online initiatieven groeiden snel in populariteit en bleken ook grote groepen Rotterdammers aan te spreken. In deze tweede aflevering kijken we naar de (mogelijke) toegevoegde waarde van deze blogs.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)