In de eerste twee zeer succesvolle seizoenen stond veelal de oude harde kern van Feyenoord centraal; de hooligans van Feyenoord. Tienduizenden, zo niet honderdduizenden keren zijn deze afleveringen gezien via de diverse social media kanalen van OPEN Rotterdam, de televisiezender en van de producent, het Rotterdamse online platform Bogue.nl.

Voor deze derde serie wordt er gefocust op een groep supporters die niet vaak aan de orde komt: de vrouwelijke Feyenoord-supporters. Niet de eerste groep waar men aan denkt als het gaat om voetbal, maar ze zijn er toch écht, en ook in grote getale.
In drie afleveringen onderzoekt FEYENOORD TILL I DIE de aantrekkingskracht van Feyenoord door de ogen van vrouwen.

365FEYENOORDVROUWEN.NL
Ellen Mannens wordt vandaag geportretteerd. Zij heeft het online-platform 365Feyenoordvrouwen.nl opgericht, waarin zij vrouwelijke Feyenoord-supporters interviewt. Een project dat met zo’n 150 interviews behoorlijk groot is geworden. Neem gerust een kijkje op haar site!

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)