Hier is de derde en alweer laatste aflevering van onze serie ‘Feyenoord Till I Die’.
Feyenoord Till I Die is een televisieserie waarin supporters centraal staan die voetbalclub Feyenoord in het hart hebben. In weer en wind staan zij voor en achter hun club. Inmiddels is de serie begonnen aan zijn derde seizoen bij OPEN Rotterdam.

In de eerste twee zeer succesvolle seizoenen stond veelal de oude harde kern van Feyenoord centraal; de hooligans van Feyenoord. Tienduizenden, zo niet honderdduizenden keren zijn deze afleveringen gezien via de diverse social media kanalen.

Voor deze derde serie wordt er gefocust op een groep supporters die niet vaak aan de orde komt: de vrouwelijke Feyenoord-supporters. Niet de eerste groep waar men aan denkt als het gaat om voetbal, maar ze zijn er toch écht, en ook in grote getale.

In drie afleveringen onderzoekt FEYENOORD TILL I DIE de aantrekkingskracht van Feyenoord door de ogen van vrouwen.

Vandaag, in de laatste aflevering, Gerda Lems. Een echte Feyenoord-supporter die als eerste vrouw met haar man trouwde in De Kuip, het stadion van Feyenoord. Ook zag ze Bruno Martins Indi opgroeien in de speeltuin achter haar huis. Kijk hieronder naar deze aflevering over deze bijzondere vrouw.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)