Zoals jullie weten zijn we al enige tijd bezig met het uitzenden van Bogue Radio bij onze gewaardeerde stadszender OPEN Rotterdam. Elke woensdagavond tussen 19.00 uur en 22.00 uur is het Bogue, maar dan door je speakers. Tussen zin en onzin en natuurlijk met het oog op de gebeurtenissen in Rotterdam en omstreken.

Vanavond hebben we ondermeer te gast Leo de Kleijn, capo van de SP Rotterdam. Wat doet hij nu tijdens het zomerreces en wat weten we eigenlijk van de persoon achter de politicus? Daarnaast gaan we met hem praten over de veelbesproken Gaza-demonstratie die in Rotterdam is gehouden.

Voor de tweede keer vandaag aanwezig onze sidekick ‘Blaffende Egel’ en natuurlijk is er weer muziek en een gloednieuwe Boguecast.

Via de ether luisteren doe je door af te stemmen op 93.9 FM en via internet doe je dat door de livestream te volgen.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)