Huh? Wat? Jawel, jullie lezen het goed! Wij van Bogue gaan radio maken en wel bij de collega’s van lokale omroep OPEN Rotterdam! Zij hebben ons gevraagd om wekelijks een radioprogramma te gaan verzorgen op de woensdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur. Een aanbod dat wij natuurlijk met al onze handen en voeten hebben aangegrepen.
Volgende week woensdag, 18 juni, beginnen we met uitzenden!

Wat is Bogue Radio nu eigenlijk? Tsja, eigenlijk niet veel anders dan wat we online en op videogebied al een hele tijd doen. We zetten de stad voorop en hebben interessante mensen die iets komen vertellen, iets komen pluggen, iets komen laten horen of gewoon even komen aanwaaien. Natuurlijk zijn en blijven we ook een platform voor discussie, ongenuanceerd of niet, maar zeker doelgericht.

Suggesties voor onderwerpen zijn altijd welkom, mail die naar info@bogue.nl, maar veel directer en sneller is natuurlijk via onze Twitter-account die ook tijdens de uitzending volop actief is. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze Facebook-pagina.

Noteer het in je agenda: woensdag 18 juni van 19.00 – 22.00 uur bij OPEN Rotterdam!

Oh ja, beetje kut dat de tweede helft van Nederland – Australie in ons eerste uur zit, maar je bent van harte welkom in de studio in de Centrale Bibliotheek.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)