Sinds de opening in november vorig jaar heeft charmante Annabel grote (inter)nationale namen als Stormzy, Alpha Blondy, Gyptian en Duvel Duvel aangetrokken. Met big boys The Game en Nelly en de al uitverkochte shows van de Jeugd van Tegenwoordig en Rico en Sticks in het vooruitzicht, maakt Annabel haar belofte echt waar: Rotterdam heeft een ekte ekte poppodium. Dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe cheap de kaartjes zijn. And it keeps on coming. Vandaag werd namelijk bekend gemaakt dat nu ook de uit LA afkomstig Ty Dolla $ign naar Rotje komt.

Op woensdag 13 april is het podium van Ty Dolla $ign, bekend van onder andere de tracks “Paranoid” en “Or Nah”. Morgen om 12:00 begint de voorverkoop en tickets zijn slechts € 15,- ex. fee.

ANNABEL
Schiestraat 20
13/4/’16 | Aanvang 19:00 | € 15,- ex. fee
Vanaf vrijdag 29 januari om 12:00 koop je je tickets hier!

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)