Het Amerikaanse sokkenmerk Stance teamed up met Star Wars voor een speciale collectie van dertien sokken. De tweede drop (by populair demand) ligt nu in de winkels. Met deze collectie brengt Stance een ode aan de legendarische filmreeks. In samenwerking met Star Wars ontwikkelde het sokkenmerk dertien unieke sokken die een ware must-have zijn voor Star Wars fans van het eerste uur.

star wars stance

Ben je een grote Star Wars fan maar passen de Chewie sokken niet helemaal lekker onder je corporate suit? Geen zorgen…de sokken zijn ook in kids uitvoering verkrijgbaar.

Kun je niet genoeg krijgen van Star Wars? Volg dan nu op de Instagram pagina van Stance de episodes van Sock Wars, middels de officiele instagram account van Stance. Een remake van originele scenes uit de Star Wars films IV, V en VI met in de hoofdrol de Star Wars sokken.

De sokken van Stance hebben verstevigde hiel en teen stukken, een naadloze teen sluiting en dankzij de Y Gore Seam en de Deep Heel Pocket zit de sok als gegoten. Nu verkrijgbaar bij FortyPlusFred (Nieuwe Binnenweg 216A), RSI (Witte de Withstraat 57) en uiteraard online.

Wij mogen een setje weggeven. Like ons bericht op Facebook en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

darth

yoda

chewbacca

Bogue favoriet

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)