Godskolere wat ben ik boos. Krijg ik me daar opeens een mailtje van die Coenen, je weet wel van die plafondbeschildering in de Markthal. Daarin schrijft hij dat hij het stuk dat ik alhier geschreven heb zo’n goed stuk vond. Hallo Coenen!! Dat was niet de bedoeling. Het was juist de bedoeling dat jij er kwaad om werd. Nu is het andersom. Pfffff. Ik zeg: Iris Roskam… Iris Roskam.

Waar ik ook een verhoging van kreeg was van die jongen, je weet wel die zanger, die naar het slagveld toog van de vliegramp met de MH17. Staan onze regeringsleiders met hoog geheven armen dat het daar allemaal zo gevaarlijk is. Ondertussen gaat die brogem er zomaar naar toe en kan rustig z’n gang gaan op zoek naar resten cq overblijfselen van z’n geliefden. Sterker nog, hij wordt geholpen door de separatisten. Ik dacht dat alles weggehaald was maar nee hoor. Er ligt nog van alles.

Pleurt effe op joh, Rutte en Timmermans. Daar zeg ik helemaal niks meer over. Nou vooruit 1 zin dan. Ik vond en vind Timmermans een grote lafbek die goede sier maakte, met de slachtoffers als steppingstone voor eigen gewin.

En dan moeten we nog een grotere afdracht betalen aan Europa. Stelletje maffiosi daaro in Brussel, Straatsburg en weet ik veel waar die tassenknippers vandaan opereren. Ze gaan het tot op de bodem uitzoeken zo heet het, ja net zoals met de ramp met de MH17 zeker.

Wat wil die Rutte dan?

Slaan met een zakdoek en gewoon die 642 miljoen aftikken, daar zal het wel op uit draaien.

Terug naar de Markthal alwaar de temperatuur door de fel schijnende najaarszon opliep naar 25 graden. Airconditioning in de Nieuwe Markthal vonden de snelle vastgoedjongens niet nodig en zo moet je dus niet vreemd opkijken als je volgend jaar zomer een rijtje Noorse garnalen tegen het lijf loopt.

“Waar gaan jullie heen?”
“Naar de gewone mart lekker in de open lucht, rot op met die bloedhete markthal.”

Nou ja het zal wel, was er verder nog iets?
Ja de voetbal, heb ‘ie die Memphis van PSV nog gezien? Trok z’n shirt uit en ging fictief staan te bellen nadat hij had gescoord.
Ja kijk, dit is mijn wereld niet meer.

Wat een aanstelleritus.
Dan kun je me echt opvegen.
Rot op hoor.

Syrië-gangers? Laat ze lekker gaan.

Zwartepietendiscussie?
Daar word je ook een partij moe van. Non-discussie numero uno. Kunnen alle racistische opmerkingen hierover niet door de gootsteen?

Pleurt lekker op joh, nou het begint het weer te waaien dus we zullen wel weer een dijkdoorbraak krijgen. We betalen ons scheel aan bijdragen voor het waterschap, maar bij de eerste de beste storm komt het water over de kade’s kieperen. Nou ik ga maar eens zinloos lazerus worden in café de Witte Aap..

Hallelujah… vriendjes en vriendinnetjes.

Latest posts by Ton Zandboer (see all)