Toerisme is in onze stad een bescheiden begrip. We komen zo nu en dan buitenlandse gasten tegen, maar het grootste gedeelte van de bezoekers komt van eigen bodem. Om toekomstige bezoekers alvast warm te maken voor de havenstad, komt de onlinereisgids Hollandtoer.nl met rotterdamtoer.nl: een interactieve 360-gradenfotoverzameling van alle bezienswaardigheden in Rotterdam.

Naast de bruggen en straten hebben ze ook winkels en evenementen vastgelegd. Heb je tegen alle verwachtingen toch het zomercarnaval gemist, dan is dit je kans: Hier ervaar je de full experience: ‘Vol verwachting op teleurstellingen wachten‘ (180 graden draaien voor een onvervalste gesloten houding). Misschien willen vrienden en familie de Wereldhavendagen meemaken: geen enkel probleem.

Met rotterdamtoer.nl ben je toerist in eigen stad. Toch biedt de fototechniek nog een extra uitdaging voor de echte stadskenners. Hieronder staan vijf omgekeerde panoramafoto’s. Weet jij alle locaties juist te benoemen?

1

2

3

4

5

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)