Zondag heb ik iets moois voor jullie! We hebben een speciale kersteditie van het Schieblock Dakcafé met heerlijk eten: de Sunday Roast. Nog net voor alle familiestress kan je met je vrienden lekker een hapje komen eten op de zondagmiddag.
Ik sta zelf in de keuken en kom jullie bedienen.

‘Wat is Sunday Roast?’, zullen velen van jullie denken. We hebben dit afgekeken van onze Engelse vrienden, waar de zondagse roast een nationale bezigheid is.
Een mooi stuk gebraden vlees met veel verse groente, heerlijk krokant gebakken aardappels, een yorkshire pudding en natuurlijk gravy, oftewel jus.
Het is dé manier om de week af te sluiten en perfect om lekker te ouwehoeren in goed gezelschap. Kan je gelijk die maag van je trainen voor de kerstdagen. Daarnaast hebben we heerlijke koffie van Lokaal Espresso voor de after-dinner-dip.

Het Schieblock Dakcafé
Heerlijk dineren met de stad voor je uitgestrekt. Het terras is echt fantastisch, nog groen van alle groente en een heerlijk uitzicht. Laten we hopen dat het zondag lekker weer wordt, dan staat buiten op het terras de gluhwein voor jullie klaar voor bij de vuurkorven. We laten jullie natuurlijk niet in de kou staan. Binnen is het lekker knus en hebben we gezorgd voor wat hippe Sixties tunes om lekker in stemming te komen. We vinden het wel leuk als jullie in sfeer gekleed komen, doe die lelijke kersttruien aan of gewoon een mooie jurk. Weet je gelijk of je kerstkleding van vorig jaar nog past en hoeveel ‘eetruimte’ je hebt.

De Sunday Roast dus. Een menu met keuze uit vlees, kip of vega met krokante aardappeltjes uit de oven, knapperige groente, een yorkshire pudding en veel jus.
Eén menu voor één prijs: vlees, kip of vega met een glas rood of wit.
Alle drie voor 17,50.

RESERVEREN? LIEVER WEL! Aangezien het Schieblock Dakcafe niet heel groot is, kan je beter reserveren. Je kan een plek reserveren van 12:00 uur tot 14:00 uur, of van 14:00 uur tot 16:00 uur. We hebben daarnaast natuurlijk vrije inloop, maar als je reserveert ben je verzekerd van een plek en krijg je uiteraard voorrang. Dus reserveer vooral! Dit kan via info@valeriekuster.com of bellen via 06-57 477 010.

Je kan het spektakel vinden in het Schieblock Dakcafé, Schiekade 189, 7e verdieping, trap op vanaf de 6e.

sunday roast 1
sunday roast 2
sunday roast 3