Een nieuwe Stylers Pick van de week. Mijn hulp komt een beetje laat deze week maar ik heb weer een fitter voor jullie jongens gevonden waar je de blits mee kan maken.

HEAD
Dit keer beginnen we bovenop het hoofd met.. niks! Ga je haartje maar eens een keer in de plooi zetten. Een fijn hip kapseltje maakt de man. Wees wel voorzichtig met staartjes heren. Hoe leuk en hip dat er soms uit mag zien, het moet je maar net staan. Ook is het pas een noodzaak als je haren in de weg zitten van je gezicht.
Voor op je neus heb ik wel weer iets tofs gevonden. Japans merk NEXUSVII heeft een heerlijk zonnebrilletje op de markt gebracht. De Madmaxx sunglasses brengen meer stijl en warmte in je leven. Chique en ready to wear. Je kan via hun online webshop aan dit prachtige stukje fashion komen. Kost je maar 165 euro en een cursus japans. Prima te doen toch?
 
NEXUSVII Madmaxx

TOP
Als Rotterdamse jongen ga ik het eens opzoeken bij onze fijne buren in het noorden. Nee, ik heb het niet over nederfashion walhalla Amsterdam. We gaan naar onze buren uit dezelfde provincie. Den Haag kent sinds kort een kleine geschiedenis aan mensen die snappen wat aan is deze tijden. De jongens van Dough’nut zijn bekend en verdienen de kost door filmpjes te maken, hele toffe filmpjes, maar uiteindelijk is het een collectief geworden waar meerdere facetten bij komen kijken. Één daarvan is fashion. Streetwear fashion om precies te zijn. En het item dat ik heb gekozen voor de outfit van deze week is de zwarte longsleeve van Dough’nut. Beetje patriottisch maar wel giga hard. Den Haag laat zien dat het uit meer bestaat dan het bekende ADO volk wat we op tv zien. Een beetje Zuid-Hollands trots noem ik dit. Voor 45 euro ben je safe en in mijn ogen best wel tof.
 
Dough'nut Longsleeve Black

PANTS
We blijven lekker thuisshoppen. Want wat is nou fijner dan niet de deur uit te gaan om aan je garderobe te komen? Precies. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat de zomer gaat komen dit jaar, daarom heb ik gekozen voor deze heerlijke zachte groene shorts van Rascals. Rascals is een jong Deens merk dat zich langzaam door Nederland weet te vestigen. Bij Freshcotton op de webshop te koop voor een gereduceerde prijs van 49,- euro. Lekker de ballen laten luchten tijdens de klamme warme zomerdagen.
 
Rascals Shorts

FEET
Om je outfit af te maken gaan we langs ome Woei. Koop de Nike Air Pegasus uit het bouwjaar 1983. Mooie grijs is nooit lelijk geweest. Voor 100,- euro hoeven we nergens meer over te praten. Dat ga ik dus nu ook niet meer doen. Geniet van je aankoop deze week.
 
Nike Air Pegasus '83

Latest posts by Freddie (see all)