Wat gaan we toch allemaal lekker op dit verschrikkelijk fijne weer. Daarom kan ik het ook niet laten om jullie weer in een zomers pak te hijsen. Een fijn brilletje, een heerlijk shirtje. Een korte broek en weer wat lekker schoeisel aan de voet.

HEAD
Een hoofddeksel maakt je kostuum compleet. Dit keer kiezen we iets wat ik graag draag, de flatcap. Onlangs heb ik een lekkere flatcap mogen getten van Norse Projects. Die mij ook bijzonder fijn staat uiteraard. Nu ga ik die ook jullie aansmeren. Gezien de lichte stof en variatie aan kleuren is deze cap perfect voor het warme weer. Kies een lekkere stoffen variant zoals deze Wool flat cap met een lekker zomers oranje tintje, te halen bij Freshcotton. Lekker in de sale.

Voor een bril moet je even wat meer moeite doen en buiten onze landsgrenzen zoeken. Ik heb een heerlijk merkje laatst gezien die ik niet uit mijn hoofd krijg. Illesteva is niet onbekend in de brillenwereld, maar het Leonard model is mij even ontgaan. Dit heerlijke modelletje heeft een nieuwe serie die de “Colored Mirrors” heet. Mijn persoonlijke favoriet is het matzwarte montuurtje met aqua-groene glazen. Voor deze belachelijk mooie bril van 170,- kan je naar deze website gaan, mits je een creditcard hebt. Anders steel je die van je papa.

Norse Projects Wool Flat Cap
Illesteva Leonard sunglasses

TOPS
We hebben een tip uit het vriendencircuit. Als je een beetje rustig aan wilt doen met je geld en je hebt de tijd om een keer door de stad te lopen, raad ik je aan om simpele witte shirts van de Hema te kopen. Voor 15 eurotjes kan je een pakket van 3 shirts kopen bij dit vertrouwde Nederlandse keten.

Voor de wat meer bedeelde mensen onder ons zou ik voor een polo gaan. Een polo is nooit verkeerd, mits het goed gedragen wordt. Zoals deze polo van Wood Wood. De Pelle Polo Tee heeft een camo, I know, maar deze camo zit net op dat randje van niet TE camo. Dus het kan. Voor 100 euro ben je helemaal blij.

Hema T-shirt
Wood Wood Pelle Polo

PANTS
We nemen een zwembroek! Want we willen ook een beetje kunnen zwemmen. En welk merk is er beter voor zowel fashion als swimming? Precies, Ralph Lauren. Ik zou kiezen voor deze fijne zwarte rakker van Ralphie. Lekker simpel en easy for the eyes. Verkrijgbaar bij de online shop van Ralph of bij elke willekeurige Bijenkorf in Nederland.

Ralph Lauren Hawaiian Swim Short

FEET
We nemen een fijne witte schoen. Gewoon een lekkere all stars voor dit fijne weer. Deze lage Converse CT 1970 OX zijn een standaardje bij elke man die met zijn tijd meegaat. O.a. verkrijgbaar bij Woei en Patta. Een outfit om weer yes tegen te zeggen.

Chuck Taylor 1970 OX

Latest posts by Freddie (see all)