Het is inmiddels weer september en dat betekent dat de schooldeuren weer geopend zijn. Op straat zijn de nodige rookies al gespot die zich in kleine troepen rondbewegen voor de welbekende kennismakingsdag. Bogue houdt deze week een speciale studentenweek waarin er elke dag posts verschijnen die het leven van alle studenten net even wat zonniger maken.

Deze week geven we een heuse studentenpakket weg. In dit pakket zitten:

 

Converse x Iwan Smit x Woei bril

iwan smit

Zie de wereld door de ogen van de Rotterdamse kunstenaar Iwan Smit. Deze speciale handgemaakte bril is in een zeer gelimiteerde oplage gemaakt en dit exemplaar kan dus binnenkort van jou zijn.

Woei Smoking Gear

woeismoking

Zorg ervoor dat jouw jointjes voortaan in stijl worden gedraaid met Woei Smoking Gear.

1×2 kaartjes voor Yardbird w/ Full Crate

yrdbrd

 Yardbird is mixin’ music, people & drinks. Met een flinke dosis soulfulness voorziet Yardbird je ook dit clubseizoen weer van je maandelijkse portie house, disco, hiphop en future-soul in één van Rotterdam’s meest intieme clubs, Bird. Tijdens Yardbird komt genietend Rotterdam samen voor een mix van alles dat Rotterdam een echte stad maakt. In het studentenpakket zitten daarom twee kaarten voor de eerste editie van het nieuwe schooljaar. Het belooft een hete boel te worden in Bird. 

Wat moet je voor al dit lekkers doen? 
Like het Facebook-bericht en vertel ons jouw leukste ervaring van de afgelopen zomer. Het verhaal kun je mailen naar: info@bogue.nl. De leukste inzending wint!

De winnaar wordt aanstaande vrijdag (5 september) voor 17.00u bekendgemaakt.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)