Het is inmiddels weer september en dat betekent dat de schooldeuren weer geopend zijn. Op straat zijn de nodige rookies al gespot die zich in kleine troepen rondbewegen voor de welbekende kennismakingsdag. Bogue houdt deze week een speciale studentenweek waarin er elke dag posts verschijnen die het leven van alle studenten net even wat zonniger maken. Hou deze week de site in de gaten voor de nodige tips.

Net drie donnies over voor de laatste week tot aan stufi, maar wil je toch nog lekker eten en op budget ballen op een fissa? Check dan de special van vandaag: Bogue Budgetwijzer.

 

Maandag

Maandag pizzadag
Voor een pizza gelinkt aan een studentenprijs kan je terecht bij Café Stalles. Voor maar € 4,50.- heb je een behoorlijke pizza voor je bakkes en kan je samen met je matties na school je pens tonnetje rond eten.

Café Stalles

Nieuwe Binnenweg 11a

Dinsdag

Cafe Beurs
Café Beurs heeft in samenwerking met Pathé een actie dat je voor maar € 24,50,- kunt dineren bij Café Beurs en vervolgens tijdens een film naar keuze kan uitbuiken in de Pathé Schouwburgplein. Voor meer info, check deze link.

Café Beurs

Kruiskade 55

Woensdag

Let’s skate! BED Rotterdam
De laatste Let’s skate! editie in BED Rotterdam met Undercontrol. Entree is geheel gratis.

BED Rotterdam
Coolsingel 18a
23:00 – 06:00 | Gratis

Wünderbar | Spot. ░ every Wednesday evening.
Voor een dansje en een sjansje kun je dezelfde avond ook bij Wünderbar terecht. Gezellig wat drankjes nuttigen en dansen op de vibes van Damoon en Ray Escobar and friends. Wederom helemaal gratis en voordelig.

Wünderbar

Boomgaardsstraat 71
22:00 | Gratis

Donderdag

Niko. Elke Donderdag
In de Blender kan je elke donderdag gratis naar Niko. als je jezelf aanwezig zet op Facebook, anders kost het je vijf Euries. Qua muziek draaien ze voor ieder wat wils. Verder zijn er cocktails in overvloed en kom je er geheid leuke mensen tegen.

Blender Rotterdam
Schiedamsevest 91
23:00 – 05:00 | Gratis tot 1 uur

Womanopoly ◊ elke donderdag ◊
Het tweede feestje dat je voor helemaal noppes elke donderdag kan bezoeken heet Womanopoly. Hier geldt hetzelfde als bij Niko.; zet jezelf aanwezig op Facebook voor acht uur ’s avonds en je staat op de gastenlijst tot één uur ’s nachts. Ook hier betaal je maar vijf Euro entree als je het vergeet.

BED Rotterdam
Coolsingel 18a
23:00 – 06:00 | Gratis tot 1 uur

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)