22 – 25 september 2016 wordt Rotterdam keihard ‘unlabelled’. De Rotterdam Pride 2016 staat volledig in het teken van het thema (Un)labelled en nodigt dit jaar letterlijk iedereen uit om te ‘unlabellen’. Dit weekend in september bestaan er juist geen ‘labels’. Rotterdam Pride viert de seksuele en culturele diversiteit samen met iedereen omdat iedereen moet kunnen zijn wie hij/zij is – ook zonder label! Met dit thema komt ook nog een bomvol programma met bijvoorbeeld een Pride Walk, een talkshow in de Arminiuskerk, Camp pride en natuurlijk heel veel party’s!

Dit jaar viert de Rotterdamse Pride haar derde verjaardag. Onze gastschrijver Nico neemt ons voor deze editie mee op een reis achter de schermen van Rotterdam Pride.

Wie is Nico? 

Nico (www.nicomusebrink.club) studeert Leisure Management aan de Willem de Kooning Akademie en werkt voor evenementen als Metropolis Festival, de buurtcamping in het Vroesenpark en nu ook voor Rotterdam Pride, als productieassistent. En misschien kennen jullie hem ook wel van KleurT op. met de KUnsTfietsen!

nicoVoor de in Duitsland geboren creative producer is Rotterdam zijn nieuwe thuis geworden en na 4 jaar zijn grote passie geworden. Rotterdam Pride is voor hem zo een divers evenement met een boodschap die hij graag wil vertellen via Bogue. Samen met Nico naar de Pride010! Gezellie!

Wil jij meer weten over de organisatie achter de Rotterdam Pride, het programma van dit jaar en insider tips van Nico krijgen? De komende weken bewandelen we samen met Nico de weg naar Pride010. Houd ook de Facebook pagina van Rotterdam Pride in de gaten!

Morgen: SAMEN MET NICO NAAR DE CARIBBEAN PRIDE X ZOMERCARNAVAL

Foto: Armando Branco