Het is weekend en vandaag gaat de Rotterdamse Popweek van start. Deze ‘week’ duurt maar liefst tien dagen en is georganiseerd door de Popunie.

Het is feitelijk met geen pen te beschrijven wat je allemaal kunt zien, doen en horen tijdens dit festival die zich afspeelt op ongelofelijk veel locaties. Om er een paar te noemen: Baroeg, BIRD, RoTown, Mini Mall, LantarenVenster, RAAF, Roodkapje, Waterfront, WORM, BAR, Dizzy (jawel!), Westerpaviljoen, TwentySix, De Machinist en ga-zo-maar-door.

Tijdens de Rotterdamse Popweek spelen op meer dan 65 locaties ruim 160 bands/acts (dit is exclusief de 250 artiesten die in het Blown Away Festival participeren).
Kortom: heel veel keus, heel veel muziek, workshops, films en andersoortige culturele toestanden.

Wat je dus gewoon even moet doen is lekker naar de website van de Rotterdamse Popweek gaan, want daar kun je lekker op je gemakje het uitgebreide programma doornemen.

Om 18.00 wordt de Popweek geopend in RoTown en daar kun je meedoen met de Rotterdamse Pop-quiz en de Politieke Pop Pitch.

Dus gooi je laptop dicht en hobbel lekker richting RoTown.

Bogue

Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Latest posts by Bogue (see all)